Home»Muzika»Himna zimske olimpijade “Rust To Gold” u vrhu svetskih top lista

Himna zimske olimpijade “Rust To Gold” u vrhu svetskih top lista

3
Shares
Pinterest Google+
 Council/ Photo: Promo
Council/ Photo: Promo

Nova američka pop rock senzacija, trio Council, objavio je singl “Rust To Gold” koji je ujedno postao i zvanična pesma zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu.

Pesma je prvi put i emitovana na ceremoniji otvaranja olimpijskih igara i od tada je preslušana više od pet miliona puta na svetski poznatim muzičkim streaming servisima kao što su Spotify, Deezer, Google Play i Apple Music.

 Council/ Photo: Promo
Council/ Photo: Promo

Bend Council čine tri brata iz Boldvinsvila (Njujork) Pet, Dag i Endi Rives svoju ljubav prema muzici gaje od malena, a kako bi uspeli da svoj san i ostvare, celog života su radili na farmi svojih roditelja ne bi li prikupili novac potreban za instrumente i studio.

Prvo EP izdanje, naslovljeno kao i vodeći singl “Rust To Gold”, bend Council objavio je za izdavačku kuću Eleven Seven Music.

Produkciju pesme “Rust To Gold” radili su proslavljeni producenti Džastin Grej i Mark Nidham, poznati po saradnji sa bendovima Imagine Dragons i The Killers.

Previous post

Premijera predstave "Muški dnevnik" 20. februara u Kulturnom centru Čukarica

Next post

Da se zagrejemo za "Retko svirane pesme"... Nikola Nešković i Izneverena očekivanja specijalni gosti na koncertu Gileta i Magic Busha u DOB-u

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *