Home»Muzika»Kao što su i obećali… Stigao spot za “Barbaru” Darka Rundeka i Ekipe

Kao što su i obećali… Stigao spot za “Barbaru” Darka Rundeka i Ekipe

3
Shares
Pinterest Google+
Darko Rundek i Ekipa/ Pphoto: Promo
Darko Rundek i Ekipa/ Pphoto: Promo

Darko Rundek i njegova Ekipa objavili su novu pesmu “Barbara”, čiji spot doživljava premijeru na Dan zaljubljenih, uz poruku: “Sretni smo što vam na današnji dan možemo pokloniti nešto lepo”.

– Otkad se refren “Barbara, volim plesat sa tobom” pojavio u improvizaciji, dok smo čekali da prestane kiša, više nas nije napuštao. Posle par meseci prihvatio sam se rada na pesmi. Roko mi je pomogao da je završim, a u razradi aranžmana svaki je muzičar prirodno našao svoje mesto. “Barbaru” smo snimali uživo u DM Studiju u Zagrebu i uhvatili, čini nam se, dragocene trenutke zajedničkog muziciranja. Veselimo se što tu atmosferu možemo podieliti sa vama – kaže Rundek.

Darko Rundek/ Photo: Promo
Darko Rundek/ Photo: Promo

U snimanju “Barbare” učestvovali su članovi Ekipe: Silvio Bočić na bubnjevima, Roko Crnić na kontrabasu, Mario Domazet na bas gitari, Miro Manojlović na vibrafonu, Igor Pavlica na trubi, Ana Kovačić je svirala tenor saksofon, dok je Darko Rundek svirao gitaru i pevao.

Snimatelj tona je bio Zvonimir Domazet, a muzički producent Mario Domazet. Spot “Barbara” snimio je i režirao Aron Kovačić u zagrebačkoj Kinoteci, a u njemu se pojavljuje šira Ekipa. Direktor fotografije je Aron Kovačić, šarfer Matija Mošet, montažeri Aron Kovačić i Matija Mošet, a majstor rasvete Ljudevit Fistrić.

Baš je brojna Ekipa radila na ovom spozu… Kako vam se dopada?

 

Previous post

Prvo veče HITH festa... Crossroad, The Bite i Aritmia 15. februara u Udruženju rock muzičara Srbije

Next post

Dugo ih nije bilo kod nas... Stuttgart Online 17. februara u Kulturnom centru Grad

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *