Apokalipse nije bilo, ali jeste njene dece… Evo kako smo se proveli na svirci bendova Brat, D Zoo, Iskaz i Deca Apokalipse u Klubu DOB-a

0
71
Photo: AleX

Bendovi Brat, D Zoo, Iskaz i Deca Apokalipse nastupali su zajedno u Klubu Doma omladine Beograda. Ko je svratio na svirku zna kako je bilo, ostali… moraće da se zadovolje fotografijama.

Photo: AleX
Photo: AleX

Prvi je nastupio užički Brat, bend inspirisan pank i hard-kor muzikom, koji je sve više prisutan na domaćoj sceni. U planu im je objavljivanje debi album, a svoj dosadašnji rad predstavili su prisutnima u DOB-u.

D Zoo je subotički bend koji iza sebe ima dva studijska albuma, a može da se pohvali i brojnim učešćima na koncertima i festivalima.

Photo: AleX
Photo: AleX

U svojoj muzici kombinuju razne žanrove, tekstovi su im inspirisani urbanim temama sa kritičkim diskursom stvarnosti, a atraktivni nastupi garancija za dobar provod. Ako nam ne verujete, pitajte one koji su bili na svirci u DOB-u.

Iskaz je pančevački bend sa desetogodišnjim stažom, četiri studijska albuma i nebrojeno festivalskih i klupskih nastupa na kojima je publika uvek “dodatni” član.

Photo: AleX
Photo: AleX

Verujte nam, tako je bilo i u Klubu Doma Omladine…

I za kraj večeri, Deca Apokalipse koja su posle dve godine ponovo nastupala u Beogradu.  Inače, bend je objavio novi singl “Zalog večnosti”, a uskoro će se pojaviti i istoimeni EP (Nocturne Media).

Photo: AleX
Photo: AleX

I kao što smo rekli na početku – Apokalipse nije bilo, ali jeste njene dece… 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime