Home»Film»Spremite se za potpuno drugačiji Uskrs… “Zec Petar” od 29. marta u domaćim bioskopima

Spremite se za potpuno drugačiji Uskrs… “Zec Petar” od 29. marta u domaćim bioskopima

3
Shares
Pinterest Google+
Zec Petar/ Photo: Promo
Zec Petar/ Photo: Promo

U animirano-igranom filmu “Zec Petar” publiku očekuje prava akcija, britak humor, sjajna gluma i likovi koji će oduševiti sve postojeće fanove ali i stvoriti nove.

Film “Zec Petar” (Peter Rabbit) rađen je po motivima serije knjiga čiju popularnost najbolje opisuju brojke: 45 miliona prodatih knjiga, prevodi na 36 jezika i 114 godina postojanja bez naznaka da im popularnost opada.

Zeka u plavom kaputu i bez pantalona je svojevrsna ikona koja je ušla (i ostala) u srcima onih najmlađih, ali time  i onih malo starijih.

Ova savremena porodična komedija sinhronizovana je na srpski jezik, a svoje glasove junacima pozajmili su glumci: Stefan Bundalo (Zec Petar), Aleksandar Radojičić (zeka Bendžamin), Tamara Aleksić (Bea), Teodora Ristovski (Lula), Iva Stefanović (zečica Lepa), Milica Janketić (Belorepka), dok je glas gospodinu Tomi Makgregoru dao Dejan Dedić.

 Radnja animirano-igranog filma “Zec Petar” počinje kada nestašni Petar i njegova porodica preuzmu farmu starog gospodina Makgregora.

Ubrzo na farmu po svoje nasledstvo dolazi mlađi, bistriji i oštroumniji gospodin Toma Makgregor i situacija se naglo menja.

Zec Petar novonastalu situaciju doživljava kao novi izazov, a nikako kao prestanak zabave. Međutim, Toma nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Beu koja je istovremeno i zekina surogat majka.

Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bee.

Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti –  u londonsku metro stanicu, pa sve do opasnih ulica grada i nazad.

Na kraju, Zec Petar uviđa da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica…

“Zec Petar”u domaće bioskope stiže 29. marta.

Previous post

Zvanična satnica za Pestilence 12. februara u novosadskoj Fabrici

Next post

Zagrevanje za koncert na Tašu... Pogledajte "Film za djecu i odrasle" Dubioza kolektiva

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *