Home»Muzika»Deca iz vode se vraćaju u Niš… EKV tribute 15. februara u klubu Feedback

Deca iz vode se vraćaju u Niš… EKV tribute 15. februara u klubu Feedback

2
Shares
Pinterest Google+
Deca iz vode/ Photo: FAcebook @decaizvode
Deca iz vode/ Photo: FAcebook @decaizvode

Na Sretenje, 15. februara, u nedelji kad se slavi ljubav Deca iz vode će svirati drugi put u niškom klubu Feedback.

Deca iz vode je EKV tribute band i projekat nastao pre četiri godine u Beogradu sa idejom da se koncertno obeleži sećanje na Milana Mladenovića, grupu EKV i njihov opus.

Jedno od glavnih obeležja ovog benda je što je to jedini EKV tribute koji je istovetan nekadašnjoj njihovoj postavi.

Deca iz vode/ Photo: FAcebook @decaizvode
Deca iz vode/ Photo: FAcebook @decaizvode

U ulozi M.M. kao vokal i gitara je Zoran Mladenović, a kao nekad Margita klavijature svira već afirmisana mlada umetniica Luna Škopelja.

Bas gitaru svira Lazar Ostojić a bubnjeve Nikola Rajović. Svi članovi ovog benda su iskusni i vrhunski muzičari uključeni u razne druge bendove, a spojila ih je zajednička strast prema EKV-u .

Na repertoaru su svi najveći hitovi sa šest studijskih albuma EKV-a plus njihov debi kao Katarina II, i dva najveća hita iz Milanovog perioda u grupi Šarlo Akrobata.

Od strane muzičke i stručne javnosti bend često dobija epitet kao najbolji i najverniji originalu EKV tribute koji je postojao.

Grupa deluje u okviru istoimenog udruženja koje okuplja veći broj umetnika raznih profesija koji rade nešto inspirisani EKV-om (fotografije, spotovi, film)..

Bend je u zadnje dve godine koncertno veoma aktivan. Održali su nastupe širom Srbije i ex-YU u većim koncertnim salama, a do sada su dva puta nastupali u Nišu – 2016. u Banovini i 2017. u Feedbacku.

Svirka u Feedbacku počinje u 22:00 časa. Ulaznice su u pretpodaji u Vintage Shopu (Davidova 9) i Galileo Tours (Nikole Pašića 35) po ceni od 350 dinara. Na dan koncerta na ulazu biće 500 dinara.

 

Previous post

Pronađite skrivene poruke... Dingospo Dali predstavio spot za "Drugi svet"

Next post

A Perfect Circle potvrdili - novi album stiže u aprilu. Ove godine

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *