Bilja Krstić i Bistrik 14. februara u Rumi, pa preko Sombora i Ljubljane, do Vlatkovog koncerta u novoj skopskoj Filharmoniji…

0
71
Oglasi
Biljana Krstić/Photo; privatna arhiva
Biljana Krstić/Photo; privatna arhiva

Bilja Krstić i njen Bistrik su prosto neumorni. Skoro da nema kraja sveta koji nisu obišli i oduševili svojim nastupom, ali uvek imaju vremena i za koncerte u regionu, sa idejom da obižu i sva ona mesta u kojima nikada do sada nisu nastupili.

Tako će Bistrik na Dan zaljubljenih, ili na dan Svetog Trifuna (kako je kome draže), održati svoj prvi koncert u Rumi, u Kulturnom centru, od 20 časova.

Još jedan lep praznik, 8. mart, najverovatnije će iskoristiti da se predstave i publici u Somboru, u Narodnom pozorištu, a potom ih čekaju potvrđeni nastupi u Sloveniji i Makedoniji.

Na poziv agencije LipArt Bilja i Bistrik će prvi put nastupiti u Ljubljani, u okviru tematskih večeri pod nazivom Balzam, koje se jednom mesečno održavaju u Festivalskoj dvorani glavnog grada Slovenije. Nastup Bistrika zakazan je za 15. mart.

A potom, prava poslatica. Naime, Biljana Krstić biće specijalni gost na koncertu Vlatka Stefanovskog, na kojem promoviše novi album “Maternji jezik”, i koji će biti održan 17. marta u novoj skopskoj Filharmoniji.

HL

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime