Home»Muzika»SPREMNI NA CENZURU: Samostalni referenti veruju da niko neće smeti da pusti njihov novi spot za pesmu “Vlast i opozicija”

SPREMNI NA CENZURU: Samostalni referenti veruju da niko neće smeti da pusti njihov novi spot za pesmu “Vlast i opozicija”

6
Shares
Pinterest Google+
Samostalni Referenti/Foto: Promo, Filip Andrejević
Samostalni Referenti/Foto: Promo, Filip Andrejević

U susret svom 22. rođendanu, beogradski ska favoriti Samostalni referenti najavljuju novu pesmu i spot koji, kako misle, niko neće hteti da pusti, i spremaju se za tradicionalni koncert zakazan za 9. februar u KST-u.

Tim povodom, Peđom Bojović, frontmen Referenata, za noizz.rs kaže:

– Novi singl se zove “Vlast i opozicija” i kao što ime pesme govori, pevamo o ljudima na vlasti, njihovim dilovima i kombinacijama ali pevamo i opoziciji, to jest ljudima koji sebe nazivaju opozicijom, a u stvari su samo sluge režima. Ovo je verovatno i tekstualno najjača pesma Referenata do sad. Očekujemo da niko neće smeti da pusti spot, a verovatno se ni pesma neće baš vrteti po radio stanicama.

To, inače, nije prva (a ni poslednja) “problematična” pesma Refrenata…

– Imali smo problem zbog pesme “Diktator”. Neke emisije na radiju su skinute sa programa posle emitovanja te pesme. Referente dugo godina niko nije hteo da izda zbog našeg kompletnog repertoara. Zato i kažemo da smo u ilegali.

Previous post

Došlo vreme da se uzme još koja kinta... Spice Girls ponovo na okupu...

Next post

APSOLUTNI ROKENROL... Santos Brothers slave 11. rođendan uz Van Gogh, Flower Acustica i Nešu Nikolića

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *