“Zadrži svoj dah”… Novi spot Nikole Vranjkovića

0
28
Photo: Promo
Photo: Promo

Beogradski muzičar Nikola Vranjković objavio je spot za pesmu “Zadrži svoj dah” koja se nalazi na njegovom aktuelnom albumu “Veronautika” (Multimedia records, 2017).

Spot je sniman tokom leta i jeseni na nekoliko lokacija u Novom Sadu i okolini.

Montaža i postprodukcija završeni su pre dvadesetak dana i spot je premijerno prikazan na novosadskoj promociji albuma “Veronautika”, održanoj u klubu Fabrika 31. januara.

Glavnu ulogu tumačio je glumac-naturščik Miodrag Rašeta – Mikica, poznati novosadski skejter. Snimatelj je bio Robert Gondi, scenarista i montažer Predrag Novković, a reditelj Nikola Končarević. Produkcija spota – Illegal Production iz Novog Sada.

Nikola Vranjković/ Photo: Promo
Nikola Vranjković/ Photo: Promo

Da je Novi Sad u poslednje vreme važno mesto u karijeri Nikole Vranjkovića, pokazuje i nedavni sjajni koncert održan u Novosadskom pozorištu (Újvidéki Színház) 13. januara, kao i veliko interesovanje publike za predstojeći promotivni koncert albuma “Veronautika” koji će biti održan 3. marta, takođe u klubu Fabrika.

Prvi promotivni kontigent ulaznica već je rasprodat i u prodaji su ulaznice po redovnoj ceni od 800 dinara. Na dan koncerta, cena će iznositi 900 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime