Home»Muzika»Slavljenički koncert Hladnog piva 26. maja na Beogradskoj tvrđavi

Slavljenički koncert Hladnog piva 26. maja na Beogradskoj tvrđavi

3
Shares
Pinterest Google+
Hladno pivo/ Photo: Dunja Dopsaj
Hladno pivo/ Photo: Dunja Dopsaj

Popularni hrvatski punk rock bend Hladno pivo ove godine obeležava 30 godina rada serijom nastupa, a u subotu 26. maja održaće veliki koncert na Beogradskoj tvrđavi (košarkaški tereni KK Partizan).

U beogradu će pevati najveće hitove sa osam studijskih albuma, a uspomene sa prethodna četiri koncerta u Hali sportova, za bend su nezaboravne, a veruju da i fanovi željno iščekuju novu svirku.

– Svirka na Kalemegdanu biće nam prilika da dokažemo da je Hladno pivo najbolje konzumirati uživo i u društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo. Prošetaćemo se od “Džinovskog” pa do “Zatvorenih vrata”, to će trajati više od dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake. U Beogradu imamo fanatičnu publiku. Zato jedva čekamo taj 26. maj – poručuje frontmen benda, Mile Kekin.

Pored koncerata bend je odlučio da tri decenije rada ovekoveči i na kompilaciji “Hladno pivo – 30 godina – Greatest Hits”, koja donosi 23 pesme iz svih faza karijere ovog popularnog benda.

Na kompilaciji se nalaze nove verzije pesama “Ne volim te”, “Šamar”, “Samo za taj osjećaj” i “Zimmer Frei”, a tu su i ostali hitovi koji su Hladno pivo doveli na vrh top lista regiona: “Pjevajte nešto ljubavno”, “Trening za umiranja”, “Nije sve tako sivo”…

“Greatest Hits” donose i saradnju sa Josipom Lisac sa kojom je Mile otpevao pesmu “Soundtrack za život”.

Prodaja ulaznica je počela 30. januara, a samo do četvrtka 1. februara uz jednu kupljenu ulaznicu druga se dobija besplatno na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i Gigs Tixa.

 

Previous post

ALGERIES EKSKLUZIVNO ZA HL PRED KONCERT U BEOGRADU: Biće to dobra noć, nismo slučajno u Srbiji

Next post

Škotski pankeri stižu u Novi Sad... The Exploited 26. aprila u Fabrici

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *