Home»Muzika»Škotski pankeri stižu u Novi Sad… The Exploited 26. aprila u Fabrici

Škotski pankeri stižu u Novi Sad… The Exploited 26. aprila u Fabrici

6
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Legendarni škotski  pank bend konačno se vraća u Novi Sad. Frontmen, Vati Buhan, očigledno nema nameru da odustane od obećanja da će ponovo nastupiti u našoj zemlji.

Posle oporavka i povratka na scenu, sa bendom se vraća na ove prostore gde će 26. aprila u organizaciji MH Concerts i Serbian Hellbangers nastupiti u novosadskoj Fabrici.

The Exploited su jedni od poslednjih čuvara iskrenog pank duha, istrajni borci za pravdu i istinu, kreatori bezkompromisnog buntovničkog stava.

Bend je nastao 1979. godine, a posle nekoliko demo snimaka 1981. godine objavili su album prvenac “Punks Not Dead” koji je udario temelje novog talasa pank zvuka i na taj način pravcu pa i celom pokretu dao novi vetar u leđa.

The Exploited su tokom karijere doživeli brojne turbulentne uspone i padove i zbog svog tvrdog stava često bili na meti štampe, političara i establišmenta.

Međutim, ništa nije moglo da ućutka buntovnike iz Edinburga i njihova priča traje već dugih 37 godina, a danas ih pored pank fanova širom sveta cene i poklonici metal, harkor kao i rok zvuka.

Ulaznice za koncert The Exploiteda u organizaciji biće u prodaji od petka 2. februara na prodajnim mestima Gigstix i Eventim po cenama:
– akcija, prvih 100 ulaznica – 1.800 dinara
– pretprodaja – 2.500 dinara
– na dan koncerta – 3.000 dinara

Previous post

Slavljenički koncert Hladnog piva 26. maja na Beogradskoj tvrđavi

Next post

Kompilacija pa dokumentarac "New Generation"... Film o nasilju u londonskim blokovima

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *