Home»Muzika»Pevač i basista Mastodona Troj Sanders o prvoj osvojenoj Grammy nagradi

Pevač i basista Mastodona Troj Sanders o prvoj osvojenoj Grammy nagradi

3
Shares
Pinterest Google+
Troj Sanders/ Photo: FAcebook @Mastodon
Troj Sanders/ Photo: Facebook @Mastodon

Mastodonov pevač i basista Troj Sanders, u intervjuu za HardDrive Radio govorio je o osvajanju prvog Grammyja na jubilarnoj 60 dodeli nagrada.

Mastodon je dobio Grammyja za Najbolje metal izvođenje i to za pesmu “Sultan’s Curse” sa albuma “Emperor Of Sand” koji je bio nominovan u kategoriji Najbolji rok album (nagradu je dobio bend The War on Drugs za “A Deeper Understanding”).

MAstodon/ Photo: Facebook @Mastodon
MAstodon/ Photo: Facebook @Mastodon

– Prilično je nestvarno! – rekao je Troy – Mislim da je to odlično i zbog pažnje koju smo dobili, ne samo mi nego i svih pet bendova koji su bili nominovani u Najbolji metal kategoriji. Svi smo zapaženi i stvarno imam osećaj da smo svi mi na istom brodu. Nismo okupili bend vodeći se mišlju da ćemo jednog dana osvojiti Grammy. To je bila najudaljenija tačka na radaru tada. Nagrada je bila neočekivana, a sada kada smo je dobili kao priznanje našem radu, možemo reći da nije ništa drugo nego – pozitivna.

On je rekao i da se stotine albuma snimi godišnje, hiljade pesama, a biti među pet nominovanih je takođe velika stvar i da nije bio razočaran prethodnij godina kada im je Grammy izmakao. Ipak, kada su ove godine prozvali njihovo ime, bio je to fantastičan osećaj.

Izvor: soundguardian.com

Previous post

NOVA KOLUMNA NEMANJE JOVANOVA: Čuvari straha i belo roblje na putu u despotizam  

Next post

Snima se film o životu Arete Frenklin... Dženifer Hadson u ulozi soul dive

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *