Home»TV»Snima se...»Stiže nastavak “Priča o bogu s Morganom Frimenom”… National Geographic odobrio snimenje treće sezone popularne serije

Stiže nastavak “Priča o bogu s Morganom Frimenom”… National Geographic odobrio snimenje treće sezone popularne serije

3
Shares
Pinterest Google+

National Geographic je potvrdio da je odobreno snimanje treće sezone serije “Priča o bogu s Morganom Frimenom”.

Morgan Frimen/ Photo: Promo
Morgan Frimen/ Photo: Promo

Serija čiji su izvršni producenti Morgan Frimen, Lori Makriri i Džejms Janger iz Revelations Entertainment, bila je pri premijernom prikazivanju najgledaniji program National Geographic kanala ikad u SAD.

Godine 2017. National Geographic je proširio priznatu franšizu predstavivši “Priču o nama s Morganom Frimenom”, novu seriju o tome kako su čovečanstvo oblikovale neke fundamentalne sile koje nas sve spajaju.

– Drago nam je što širimo naše partnerstvo sa Morganom, Lori, Džejmsom i čitavom ekipom Revelations Entertainmenta na još jednoj sezoni “Priče o bogu” – rekao je Tim Pastore, glavni urednik dramskog programa i produkcije.
– Naši gledaoci širom sveta do sada su sjajno reagovali na ovu seriju i jedva čekamo da vidimo kuda će nas ekipa sada odvesti.

Morgan Frimen/ Photo: Promo
Morgan Frimen/ Photo: Promo

– Kao i National Geographic, ponosimo se što angažujemo našu publiku i bavimo se programom koji istražuje istinu i utiče na društvo – rekli su direktorka Revelationsa Makriri i generalni direktor Frimen i dodali:
-Pošto delimo istu viziju, partnerstvo će savršeno funkcionisati i uzbuđeni smo zbog budućih projekata.

Treća sezona serije ponovo će pratiti Frimena na putovanjima po svetu gde otkriva moć religije i način na koji ona utiče na naše živote.

Poznati glumac će putovati u svete gradove i razgovarati sa verskim vođama, naučnicima, istoričarima i arheolozima, u pokušaju da rasvetli neka pitanja o božanskom koja su nas mučila od postanka.

Photo: Facebook @StoryOfGodNatGeo
Photo: Facebook @StoryOfGodNatGeo

U prve dve sezone Frimen je putovao u Jerusalim do Zida plača, drveta bodi u Indiji, majanskih hramova u Gvatemali, egipatskih piramida, kao i u Novi Meksiko da bi video drevne rituale Navaho Indijanaca i do obala reke Gang.

Istraživao je pitanja poput stvaranja, uskrsnuća, života posle smrti i apokalipse, sve u pokušaju da pokrene dijalog o vrednostima i idejama, kao i da bi otkrio sve sličnosti između različitih vera i kultura.

Treća sezona serije “Priča o bogu s Morganom Frimenom” biće prikazana 2019. godine na kanalu National Geographic, u 172 države i na 43 jezika.

Previous post

Bob Marley birthday celebration... Hornsman Coyote 3. februara u Božidarcu

Next post

Promocija spota za pesmu "Round the Corner" benda Smoke'n'Soul 30. januara u Metropolisu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *