Glas nove generacije ponovo u Beogradu… Crveni karton 27. januara stiže u Zappa Barku

0
72
Crveni karton/ Photo: Facebook @arsenalfest (Marijana Janković)
Crveni karton/ Photo: Facebook @arsenalfest (Marijana Janković)

Crveni Karton je jedan od najaktivnijih, najsmelijih i najtraženijih mlađih bendova u Srbiji za koji muzički kritičari i portali kažu da su predvodnici i glas nove generacije srpskih bendova.

Svakog vikenda od grada do grada, čuje se “glas” novog vremena koji promovišu momci iz Kruševca, a ove subote, 27. januara Crveni karton prvi put dolazi u Zappa Barku.

Njihove pesme su ohrabrujuće, obećavajuće i govore o receptu za bolji i uspešniji život u sve više demoralisanom društvu.

Crveni Karton/ Photo: Promo
Crveni Karton/ Photo: Promo

Njihovi nastupi su unapred rezervisani po nekoliko meseci i trenutno su bend koji je imao najviše nastupa na rokenrol sceni u prethodnoj godini (više od 70) i tako će biti dokle god ih drži i jača slogan : “Za bolje sutra, da zaboravim na juče, da danas živim kako bi trebalo...”

Ekipu benda čine: Vladica Ristić (vokal), Stevan Pavlović (gitara, vokal), Igor Mladenović (bas, vokal) i Ivica Luković (bubanj).

Prošlog leta Crveni karton je nastupao na Arsenal festu (druge večeri na Garden stageu), BARF fest, Drum dum festu, na festivalu Prnjavor stock, Overload fest , 035 FEST u Jagodini, festivalu  Osvežene u Pirotu, Karnevalu u Vrnjačkoj banji, Veliko gradiškoj gitarijadi, Kuršumlijskoj gitarijadi, na festival Vračar Rocks, Pank paradi u Požegi…

Koncert Crvenog kartona u Zappa Barci počinje u 22:00 časa, a cena ulaznice iznosi 200 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime