Home»TV»Snima se...»REAL OR FAKE? Trejler za film “Prijatelji” kruži internetom

REAL OR FAKE? Trejler za film “Prijatelji” kruži internetom

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: imdb.com
Photo: imdb.com

Trejler za film “Prijatelji” kruži internetom, a navodno je reč o filmskom ostvarenju zasnovanom na popularnom američkom sitkomu istog naziva.

Poslednja epizoda serije “Prijatelji” emitovana je davne 2004. godine, a od tada se ljubitelji serije nadaju ponovnom okupljanju šest prijatelja. Trejler, koji je nedavno objavljen, pobudio je nadu da bismo uskoro mogli da gledamo film sa novim dogodovštinama Monike, Rosa, Čendlera, Rejčel, Fibi i Džoija.

Sve epizode popularne serije iz devedesetih nedavno su postale dostupne korisnicima Netfliksa. Na društvenim mrežama odmah su počela da pljušte priznanja korisnika da se serija ponovo gleda i to više epizoda zaredom.

Onda se niotkuda pojavio trejler za film sa čuvenom šestorkom i “najavom” filma u kojem se prijatelji okupljaju.

Prijatelji/Photo: YouTube printscreen
Prijatelji/Photo: YouTube printscreen

U poslednjoj epizodi serije Moniku i Čendlera ostavili smo da se bore sa čarima roditeljstva, Ros i Rejčel samo što su otkrili da su zaljubljeni jedno u drugo, ali je Rejčel ipak otišla u Pariz zbog poslovne ponude.

U trejleru koji najavljuje film u kojem se prijatelji nakon mnogo godina ponovo zbližavaju, otkriveno je da su Čendler i Monika pred razvodom, a Rosovi klinci Ben i Ema već su đaci.

Tek tada nastala je pometnja na mrežama jer su se mnogi posle pojave trejlera ponadali da se film o okupljanju prijatelja zaista snima.

Ipak, reč je o nezvaničnom trejleru. Video-snimak je objavio Smasher, kanal na YouTubeu koji često pravi vrlo uverljive, ali lažne najave za filmove. Ipak, delujje vrlo uverljivo… Pogledajte:

Izvor: Story.rs

Previous post

ŽENE ĆE (JOŠ VIŠE) OBOŽAVATI NILA JANGA posle statusa koji je na FB napisao posle učešća u maršu za ista prava polova

Next post

POSLE APSTINENCIJE DUGE DVE GODINE... Dubioza Kolektiv na Tašu 30. juna

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *