DELIĆ SLAGALICE KOJI JE NEDOSTAJAO… Pogledajte film o tome ko je ustvari Lord Voldemort – i to besplatno

0
183
Oglasi
Lord Voldemort/Photo: Promo
Lord Voldemort/Photo: Promo

“Voldemort: Poreklo naslednika” (Voldemort: Origins of the Heir), skoro sat vremena dug film objavljen u subotu na servisu YouTube, već je sakupio osam miliona pregleda, a obožavaci Harija Potera njime su, uglavnom, prosto oduševljeni.

Reč je o delu koje je snimila ekipa entuzijasta za svega 15.000 evra, a fanovi serijala kojima je ovo palo na pamet osmislili su originalnu priču o tome šta je to Toma Ridla podstaklo da postane Lord Voldemort.

Voldemort je izmišljeni lik iz serije romana o Hariju Poteru britanske spisateljice Dž. K. Rouling, kojeg je najbolje opisati kao zlog čarobnjaka čija je želja da stekne moć i besmrtnost korišćenjem crne magije.

S obzirom na to da je u filmskom serijalu ostalo dosta nejasnoća vezanih uz tu transformaciju, na scenu je stupio Đanmarija Pecato, koji je napisao scenario i režirao film u produkciji kompanije Tryangle.

Elem, fanovima serijala je odlično “legao”, pa film pogledajte u nastavku, ukoliko je to tema koja i vas interesuje. Autori su se zaista potrudili, pa da spomenimo da su omogućili titlove na pet jezika: engleskom, francuskom, italijanskom, španskom i portugalskom.

HL/Izvor: dnevnik.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime