Home»Muzika»Homeland»A SAD MALO BLUZ… Kralj Čačka sprema novi album

A SAD MALO BLUZ… Kralj Čačka sprema novi album

3
Shares
Pinterest Google+
Kralj Čačka/Photo:facebook@kraljcacka
Kralj Čačka/Photo:[email protected]

Mada nije od skoro u muzičkim vodama, Kralj Čačka dugo je bio dobro čuvana tajna srpske rok scene, a tek prošle godine objavio je debi album.

Put do publike muzičaru koji je karijeru počeo u nojz bendu Disko klackalica otvorio je i debi album “Zemlja snova” , koji je dobio samo hvale kritike.

– Zadovoljan sam, vidim da je prihvaćeno i iskustvo sa koncerata i festivala nam je to i dokazalo. Dosta ljudi sam upoznao kojima se to svidelo i znači im, tako da moram da budem zadovoljan – kaže Nenad Marič, momak koji stoji iza ovog pseudonima i benda, Čačanin koji trenutno živi i radi u Beogradu.

On kaže da uveliko sa bendom radi na novom albumu, mada je stari doskoro promovisao na koncertima po zemljama okruženja.

– Novi album je u pripremi, trebalo bi da uđemo u studio negde početkom marta, najkasnije. Još ga spremamo, tako da koji dan tamo-vamo…  Ali nadam se da će izaći na proleće, to je plan – otkrio je Marić.

On je objasnio i po čemu će se novo izdanje razlikovati od prošlog.

– Više će biti bluz, mada biće raznih žanrova, šarenoliko… Biće i pesama koje uopšte nismo svirali, ali i pesama koje smo svirali tokom turneje kada smo promovisali prvi album. Dosta je pesama, nije svaka mogla da bude na prvom, pa će biti na drugom uz još neke nove, a onda idemo na treći – najavio je Kralj Čačka.

HL/Izvor: vijesti.me

 

Previous post

Iskaz na svom terenu: Tradicionalni koncert u pančevačkom Apolu 27. januara, a gosti su tek posebna priča...

Next post

Džoni Dep u Mensonovom bendu?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *