Zigi Marli otvara Exit Freedom 2018

0
64
Zigi Marli/ Photo: Exit
Zigi Marli/ Photo: Exit

Tek što smo objavili ovogodišnju tehno postavu na Dance Areni, stižu imena novih učesnika Exita.

Novi talas predvodi jamajčanski rege kralj i osmostruki dobitnik Gremi nagrade Zigi Marli, naslednik večne ikone i svog oca Boba Marlija uz čije pesme je nastao ovogodišnji festivalski moto EXIT Freedom.

Pored njega u Novi Sad dolazi i trenutno najtraženija rok kantautorka Alis Merton, hitmejker u strelovitom usponu Džeks Džons, popularni rock-house duo Ofenbach, orijentalni house mag Mahmut Orhan i vlasnik najzaraznijeg klupskog hita današnjice “Burak Yeter”.

Na Petrovaradinskoj tvrđavi naći će se i žestoki bendovi kao što su američki rap-hardcore rodonačelnici Dog Eat Dog, novi britanski pankeri bez dlake na jeziku Slaves, legendarni nemački hevi-metalci Grave Digger, bostonski hardcore razbijači Slapshot, bristolski pank brutalisti Idles, žive metal ikone Asphyx, najveći Motörhead tribute bend Bombers, kao i mnogi drugi koji nameravaju ozbiljno da praše sa Fusion i Explosive bina.

Idles/ Photo: Exit
Idles/ Photo: Exit

Zbog velikog broja poruka fanova na društvenim mrežama, najveća praznična akcija “1 karta = 5 festivala” produžena je do 26. januara.

EXIT Freedom 2018 čini čak pet festivala u pet zemalja: EXIT, Festival 84, Sea Star, Revolution i Sea Dance, a svi dosadašnji i budući kupci uz EXIT ulaznicu po promo ceni od samo 6.490 dinara, dobijaju ulaz na ostala četiri festivala uz kratku registraciju.

Ulaznice se prodaju onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime