Home»Film»Dikaprio definitivno u novom filmu Kventina Tarantina

Dikaprio definitivno u novom filmu Kventina Tarantina

3
Shares
Pinterest Google+
Leonardo Dikpario/Photo: facebook@LeonardoDiCaprio
Leonardo Dikpario/Photo: [email protected]

Stigla je i zvanična potvrda – Leonardo Dikaprio igrati u novom filmu Kventina Tarantina kao deo glumačke postave za njegov još uvek neimenovan film, poznat pod radnim nazivom #9.

Dikaprio će u ovom filmu biti u ulozi “glumca koji stari”, kako otkrivaju anonimni holivudski izvori koje citiraju američki mediji.

To će najverovatnije biti glavna uloga u ostvarenju koje prati TV glumca sa jednom hit serijom iza sebe, kako u vreme ubistava zloglasnog Čarlsa Mensona pokušava da se probije na filmu.

Kventin Tarantino/facebook@QuentinTarantinoDirector
Kventin Tarantino/[email protected]

Iako je Dikaprio prvo veliko, zvanično potvrđeno ime, sigurno neće ostati i jedino. Producenti još uvek pregovaraju sa Margo Robi o tome da ona preuzme rolu najpoznatije Mensonove žrtve, glumice Šeron Tejt.

Za ulogu tužioca navodno konkurišu Bred Pit i Tom Kruz, a priča se i da je Tarantino navodno jednu od sporednih uloga napisao specijalno za još jednog velikana – Al Paćina.

Ova vest će verovatno biti samo prva u nizu bombastičnih objava o devetom po redu filmu koji će Tarantino samostalno da režira.

Prema njegovim rečima, ovo bi trebalo da mu bude pretposlednji u karijeri, a po trenutnom stanju stvari, poslednji će biti novi nastavak “Zvezdanih staza”.

Dikaprio u Tarantinovom “Đangu” u ulozi jezivog Kalvina Kendija…

Izvor: bosonoga.com

Previous post

Norman Beaker Band promoviše album "We See Us Later" serijom koncerata po Srbiji i regionu

Next post

A ĐULETU "DRAGO"... "Neko te ima noćas" je postala prava svadbarska pesma

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *