Home»Muzika»Homeland»The Cockblockers ft. Tanja Jovičević… Stigao lyric video za “Ain’t No Easy Way Out”

The Cockblockers ft. Tanja Jovičević… Stigao lyric video za “Ain’t No Easy Way Out”

3
Shares
Pinterest Google+
The Cockblockers/ Photo: Facebook @TheCockblockers
The Cockblockers/ Photo: Facebook @TheCockblockers

Bend The Cockblockers posle nedavno objavljenog albuma “Free Your Mind” za izdavačku kuću Metropolis Music (2017) ima novi poklon za fanove.

Posle dva ekranizovana singla sa aktuelnog albuma, The Cockblockers su objavili lyric video za pesmu “Ain’t No Easy Way Out” na kojoj gostuje Tanja Jovićević.

The Cockblockers/ Photo: Facebook @TheCockblockers
The Cockblockers/ Photo: Facebook @TheCockblockers

Kragujevački The Cockblockers je bluz/rok bend koji je počeo sa radom 2011. godine. Dve godine kasnije snimili su prvi EP pod nazivom “Give me all I want”.

Posle EP-a, u naredne dve godine objavili su dva singla i live session “Waiting for the train” sa šest autorskih pesama.

U julu mesecu 2017. godine na tržištu se pojavilo i debitantsko izdanje “Free Your Mind” sa gostima: Tanjom Jovićević i Aleksandrom Loknerom.

The Cockblockers/ Photo: Promo
The Cockblockers/ Photo: Promo

Svirku benda karakteriše energičnost i eksplozivna gitara pretočeni u mešavinu bluza, roka i fanka, a The Cockblockersi su: Nenad Todorović (gitara,vokal), Petar Blagojević (bas gitara, vokal) i Nikola Grozdanić (bubnjevi).

Bend vredno radi i planira dosta live nastupa. U januaru mesecu nastupaju u Sofiji (Bugarska), a zatim i u Kovinu 26. januara.

Poslušajte novi singl i obavezno posetite njihov koncert u blizini i uverite se zašto ovi mladi momci važe za pravu koncertnu atrakciju i velike nade rokenrola…

Previous post

Počinje nova era Exitove Dance Arene... Stiže najjača techno postava do sada

Next post

Ako mislite da je Tom Henks najbolji glumac svih vremena... u pravu ste

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *