Mladi pisci, Dom omladine Pančevo vas poziva na konkurs “Rukopisi 41”

0
70
Photo: pixabay.com

Dom omladine Pančevo poziva sve zainteresovane mlade autore da pošalju radove na ovogodišnji, 41. po redu konkurs za Zbornik poezije i kratke proze mladih sa prostora ex-Yu – “Rukopisi 41”.

Konkurs će biti otvoren do 20. februara 2018. godine, a pravo učešća imaju devojke i mladići od 15 do 30 godina koji pišu na jezicima bivših ex-Zu republika i jezicima nacionalnih manjina.

Treba poslati do tri pesme i / ili tri kratke priče: pesme dužine do dve, a priče do tri kucane strane (dakle, do 7 000 karaktera, veličina fonta 12), potpisane punim imenom i prezimenom, godinom rođenja, adresom, brojem telefona i i-mejlom (u fajlu sa radovima i u “telu” e-mejla!) na: zbornikrukopisi@gmail.com ili Dom omladine Pančevo, Svetog Save 10, 26 000 Pančevo, Srbija (sa naznakom “za Rukopise 41”).

Photo: Facebook @dom.pancevo
Photo: Facebook @dom.pancevo

Radove nije obavezno slati na obe adrese, već po izboru, običnom poštom ili elektronskom, a prednost je na elektronskoj pošti.

“Rukopisi 41” će izaći iz štampe početkom maja tekuće godine, a krajem maja meseca planirana je i promocija u Pančevu, odnosno dvodnevni festival.

Autorima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore koji ne budu bili u mogućnosti da dođu na promociju Zbornika, primerci će biti poslati poštom.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime