I najplaćenija glumica u 2017. godini je… Gal Gadot

0
40
Wonder Woman/ Photo: imdb.com
Wonder Woman/ Photo: imdb.com

Zahvaljujući ulogama u filmovima “Wonder Woman” i “Justice League”, Izraelka Gal Gadot dospela je na vrh Forbsove liste najplaćenijih glumica u 2017. godini. Atraktivna Gadot je filmovima u kojima je glumila donela zaradu od 1,4 milijarde dolara.

Njena herojska uloga amazonske ratnice srušila je sve rekorde. “Wonder Woman” rediteljke Peti Džekins postao je najprodavaniji film svih vremena koji je režirala žena.

Wonder Woman/ Photo: imdb.com
Wonder Woman/ Photo: imdb.com

– Osećam kako sam dobila mogućnost da devojkama, devojčicama i ženama budem uzor kroz ulogu snažne, aktivne, pozitivne, saosećajne i nežne žene. Mislim da je to veoma važno – izjavila je Gadot za US Weekly.

Zanimljivo je da su prvi put od 1958. tri najprodavanija američka filma prošle godine imala žene za glavne junakinje. “Wonder Woman” je treći na listi, a ispred njega su “The Last Jedi” i “Beauty and the Beast”

Gadot se već priprema za nastavak “Wonder Woman” koji ćemo imati priliku da gledamo 2019. godine. U ulozi žene sa supermoćima, ona će se pojaviti i u filmu “Flashpoint”, 2020. godine.

Izvor: cdm.me

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime