Home»Muzika»Homeland»S.A.R.S. ima novi singl… “Živim na Balkanu” je priča svakoga od nas

S.A.R.S. ima novi singl… “Živim na Balkanu” je priča svakoga od nas

4
Shares
Pinterest Google+
S.A.R.S./Photo: Promo
S.A.R.S./Photo: Promo

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu, S.A.R.S. za kraj godine pripremio je, već tradicionalno prednovogodišnje iznenađenje – novi singl. Pesma “Živim na Balkanu”, kako kaže frontmen benda Žarko, “predstavlja njihovo viđenje situacije i svega što nas okružuje i to kakav je život nama na Balkanu, amplitude raspoloženja od najnegativnijih do najpozitivnijih”.

Inače, što se samog benda tiče, njihov “život na Balkanu” ove godine bio je jako uspešan: sredinom decembra održali su nešto drugačiji koncert– u kultnoj zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Sportskim rečnikom rečeno uspeli su da osvoje “tri boda u gostima” jer je ceo Lisinski bio na nogama. Tokom čitavog koncerta publika je plesala a atmosfera je dostigla vrhunac kada su, na bis, članovi benda izašli da odsviraju još jednu pesmu: – upravo ovaj novi singl “Živim na Balkanu”. Članovi benda obukli su za tu priliku bele majice s crnim slovima koja je, kada su se poređali da se poklone, ispisivala poruku – Mir i ljubav su za sve.

Zahvaljujući gustom koncertnom rasporedu tokom 2017. godine S.A.R.S. su proputovali i po nekoliko puta uzduž i popreko bivšu Jugoslaviju, a Novu godinu dočekaće sa Novosađanima. Jedno je sigurno – na svakom koncertu od sada uglas će se, pored “Lutke”, “Ti, ti, ti”, “Perspektiva”, “Ratujemo ti i ja”… uglas, od reči do reči, pevati i “Živim na Balkanu”.

Pesmu preslušajte na OVOM LINKU.

 

 

Previous post

Rok dokumentarac "Kontakt" Mihajla Obrenova na YouTubeu do 5. januara

Next post

Dočekajte 7526. godinu uz Laibach… Unikatni audiovizuelni spektakl 13. januara u Novom Sadu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *