GO JOHNNY GO… Nikola Ranković i The Churlians sjajnim koncertom dokazali – rokenrol u Srbiji ima budućnost!

0
115
Oglasi
Nikola Džoni Ranković/Photo: Promo
Nikola Džoni Ranković/Photo: Promo

Fantastičan rok hepening u Božidarcu pripredili su u subotu najmlađi rok autor i frontmen regiona Džoni Ranković, njegov bend The Churlians i rok legende koje ga svim srcem i snagom podržavaju, videlo se to i sada – sa velikim razlogom.

Koncert koji je već u najavama izazvao veliku pažnju publike svih generacija pokazao je u najboljem svetlu ono što Džoni, iako tek četrnaestogodišnjak, uporno ističe kao svoju ideju vodilju – rokenrol je muzika sa mnogo pozitivne energije, ne samo bunt već i idealna prilika da iskažete sve ono što osećate.

Izuzetno usvirani The Churlians, pojačani odličnim vokalom Marine Bošković, odsvirali su sigurno i čvrsto svoj kompletan autorski repertoar a rok reprezentacija aktivnih muzičara upotpunila je događaj na najlepši način – sve je bilo žestoko, kompaktno i nekako sasvim prirodno. Prosto, sa Krletom (Generacija 5), Crnketom (Point Blank), Žikom Jelićem (Yu grupa), Vickom (Riblja čorba), Švabom (Električni orgazam) kao specijalnim gostima, Džoni i članovi njegovog benda Grigorije Griša Avramović na gitari, Pavle Petrović na basu i Milan Antonović na bubnju zvučali su potpuno zrelo i dokazali da je ovaj koncert uspešna ulaznica u rokenrol svet odraslih.

Poseban kuriozitet i zanimljivost vredna pažnje je svakako prisustvo velikog broja mlađe publike što je od strane prisutnih muzičara prokomentarisano kao izuzetno važno za budućnost rokenrola.

– Klincu su gledali u Džonija impresionirano baš kao što smo mi nekada gledali u Točka – samo je jedan od utisaka nakon koncerta.

Posetioci su bili u prilici da pogledaju izložbu rok fotografija autora Wood RS, po promotivnim cenama kupe knjigu “Rokenrol u kandžama interneta 2” autora Predraga Jovanovića i Baneta Loknera i kao predgrupu pozdrave odličnu grupu UV iz Novog Sada.

Evo i nekoliko sjajnih fotki s koncerta Džonija Rankovića i The Churlians:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime