Home»Muzika»“Gracija” za sva vremena… Massimo u Sava centru obradio Štulića u fanki/džez fazonu i “kupio” BG sjajnom produkcijom

“Gracija” za sva vremena… Massimo u Sava centru obradio Štulića u fanki/džez fazonu i “kupio” BG sjajnom produkcijom

3
Shares
Pinterest Google+
Massimo u Sava Cebtru/Photo: facebook@massimoofficial
Massimo u Sava Cebtru/Photo: [email protected]

Miljenik beogradske publike, jedan od najcenjenijih pop izvođača u regionu Masimo Savić održao je trijumfalni koncert u prepunom Sava centru.

U prepoznatljivom okviru savršenog mešanja žanrova Masimo je pred beogradsku publiku doneo energiju rokenrola i eleganciju kancone u nastupu koji je trajao nešto više od dva sata.

Sinoćnji događaj u Sava centru započeo je mini koncertom hrvatskog sving interpretatora Marka Tolje koji je sa nekoliko numera uveo publiku u muzičku čaroliju.

Pozdravljen fenetičnim aplauzom potom je na scenu izašao Masimo Savić praćen izvanrednim bendom sastavljenim od vrhunskih instrumentalista.

Prateći vokali, svetlo, vizuelne animacije, kvalitet tona, perfektan zvuk učinili su da produkcija večerašnjeg koncerta podseća na slične događaje u evropskim prestonicama.

Savić je proveo publiku kroz svoje najveće hitove kao što su “Najava”, “Sretan put”, “Razlog”, “Iz jednog pogleda”, podsetio na svoje rane radove 80. godina prošlog veka sa pesmama “Stranac u noći”, “Samo za tvoje oči”…

Posebna poslastica na koncertu za sve ljubitelje odlične i muzike predstavljalo je izvođenje poznate pesme Džonija Štulića “Gracija”.

U potpuno novom aranžmanu Masimo Sacvić i njegov bend obojili su tu himničnu numeru fanki, džez valerima i učinili je još boljom od originala.

Za kraj regularnog dela koncerta, Masimo je izveo pesmu “Zar više nema nas” koju je za njega napisao Neno Belan.

Usledio je bis i kraj ovog prvorazrednog kulturnog događaja.

Poštovaoci Savićeve muzike imaće priliku da ga vide večeras na sceni Sava centra.

Previous post

Katatonia iznenada prekinula turneju i najavila pauzu dok ne "evaluiraju" bend?!

Next post

Stigao prvi trejler za "Krcka Orašćića" sa Morganom Frimenom i Helen Miren...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *