Home»Muzika»Gibonni se vraća u Novi Sad koncertom 8. marta u velikoj dvorani Spensa

Gibonni se vraća u Novi Sad koncertom 8. marta u velikoj dvorani Spensa

14
Shares
Pinterest Google+
Gibommi/Photo: Promo/Dunja Dopsaj
Gibommi/Photo: Promo/Dunja Dopsaj

Posle šest godina Gibonni se vraća u novi Sad, u dvoranu u kojoj je održao zaista fenomenalan koncert.

– Veselimo se neizmerno 8. martu u Novom Sadu! Prošlo je već šest i po godina od zadnjeg koncerta u Novom Sadu i dogodile su se neke dobre pesme u međuvremenu, a i stare su dobile neku novu zrelost, tako da se nadam da će ovaj koncert biti još bolji nego onaj – kaže Zlatan Stipišić-Džiboni.

Autor velikih hitova kakvi su “Libar”, “Mirakul”, “Činim pravu stvar” ili “Oprosti”, prvi put se susreo sa novosadskom publikom na nezaboravnom, emocijama ispunjenom koncertu upravo u velikom Spensu 2011. godine.

– Prvi koncert u Novom Sadu je bio zaista nešto posebno, kako meni tako i celom timu! Neke pesme s tog koncerta su našle mesto na mom live albumu iz 2013. godine – podseća Džiboni, koji je od tada objavio i studijski album “Familija” (2016, snimljen zajednički sa Oliverom Dragojevićem), sa koga su postale veliki hitovi njegove pesme “Onako, od oka”, “Udica”…

Ulaznice za koncert Džibonija 8. marta u Spens-u koštaju 1.500, 1.700, 1.900, 2.100, 2.200 i 2.500 preko mreže Gigstix. Prodaja počinje od ponedeljka 25. decembra.

HL

Previous post

Džimi Pejdž objavljuje materijale Led Zeppelina koje "dosad nismo čuli"... Stvarno?

Next post

Five Finger Death Punch objavili spot za "Gone Away"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *