Home»Pulse»Najave»Vikend komedije u teatru Le Studio

Vikend komedije u teatru Le Studio

3
Shares
Pinterest Google+

Tekst komedije “The Ladykillers” tim teatra Le Studio u potpunosti je adaptirao u srpski kontekst. Rezultat je urnebesna komedija “Babe i barabe”koja spaja dve krajnosti – babe i kriminal, sve u zabavnom scenariju domaćih svakodnevnih društveno- političkih dešavanja. 

Režiju predstave potpisuje Žan-Batist Demarinji. Glume: Dušica Vesić, Mirko Jokić, Vladimir Tešović, Vladimir Jakovljević, Esmer Fejzić, Anđela Stanojević, Bojana Simić, Tamara Perišić, Loti Milošević i Ana Ninković. Scenografiju potpisuje Sanja Maljković, a kostim Ilija Blagojević i Sanja Maljković. Tehnička podrška: Ivan Bobun i Bojana Đuričić. Fotografisale: Jelena Jeremić i Sanja Karić. Grafički dizajn: Sanja Karić.

Babe i Barabe/ Photo: Promo
Babe i Barabe/ Photo: Promo

Ovim izvođenjima teatar Le Studio zatvara, po svemu uspešnu godinu, u kojoj se pozorište preselilo u novi prostor i pokrenulo mnoge nove programe.

Podsećamo vas da je poznati “skriveni teatar Beograda” sada ušuškan na drugom spratu u jednoj od zgrada u industrijskom kompleksu, u Poenkareovoj 26.

U toploj, neformalnoj atmosferi, koja više podeća na omiljeni bar nego na teatar, dešava se živo pozorište, koje nosi strastveni umetnički tim i koje briše granice između publike i scene.

Posle uspešno izvedene premijere i prve reprize pred prepunom salom, naredna izvođenja komedije “Babe i barabe”su u  22. i 23. decembra sa početkom u 20:00 časova.

Babe i barabe/ Photo: Facebook @lestudio.kpf
Babe i barabe/ Photo: Facebook @lestudio.kpf
Previous post

Hardkor Deda Mraz... Kad Svartlamon zapeva srpsku dečiju pesmicu

Next post

Beogradski prednovogodišnji koncerti... Muzički dani na Trgu republike od 25. do 28. decembra

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *