Home»Muzika»MORISI U RATU S NOVINARIMA prošao kao bos po trnju… Rekao si, imamo snimak!

MORISI U RATU S NOVINARIMA prošao kao bos po trnju… Rekao si, imamo snimak!

3
Shares
Pinterest Google+
Morisi/ Photo: Facebook @Morrissey
Morisi/ Photo: Facebook @Morrissey

“Ubio bih Trampa”, “Ne napadajte Kevina Spejsija”. Ovo je Morisi rekao, pa porekao i optužio nemački Špigl da je sve izmislio. A odgovor Špigla glasi: “Rekao si, evo snimka”.

Pevač Morisi pričao je za nemački Špigl o slučajevima holivudskih silovatelja i “pipača”, na čijoj su meti često bila i maloletna lica, da bi nakon skandala koji je to izazvao, svaku izjavu demantovao i istakao da zbog “pogrešnog citiranja i namerno iskrivljenih stavova” nemačkog lista više nikada neće davati intervjue za štampane medije i dodao:

– Ukoliko ne vidite i ne čujete da iz mojih usta izlaze reči, onda to nisam rekao.

Dve sporne izjave su se izdvojile u ovom intervjuu – jedna o seksaulnom zlostavljanju u Holivudu, a druga o Donaldu Trampu.

– Šta je problem, svi spavaju sa decom. Mislim da Kevina Spejsija sada bespotrebno napadaju. OK, bio je u krevetu sa dečakom od 14 godina, kada je on imao 26 godina. Ono što mene zanima je – gde su tom detetu bili roditelji u tom trenutku. Mnoge žene koje optužuju Harvija Vajnstajna ćutale bi, da su nakon toga napravile ikakve karijere. Znale su one šta se dešava kada ih je zvao u hotelske sobe. Onda im je posle bilo neprijatno, pa su, kao, prijavile da su napadnute. A da je sve prošlo OK i da su nakon toga napravile ‘bum’ u karijeri, niko ne bi pričao o tome- rekao je navodno Morisi, dok se druga izjava ticala predsednika Donalda Trampa i bila je odgovor na pitanje novinarke da li bi pritisnuo dugme koje bi ga ubilo – ako bi ono postojalo (takođe mu je naglasila da nije dužan da odgovara na politička pitanja):

– Tramp je opasnost za svetsku sigurnost. Stisnuo bih ga, zbog sigurnosti ljudske rase – odgovorio joj je Morisi i dodao kako to nema nikakve veze s njegovim ličnim neslaganjem s američkim predsednikom, njegovim životom ili porodicom i dodao:

– Učinio bih to u interesu ljudske vrste jer mislim da je on užasan.

Sve ove izjave su sada potvrđene, tvrdi britanski Independent, jer je nakon kleveta od strane Morisija na njihov račun, Špigl je objavio novi tekst, ali ovaj put uz audio zapis samog intervjua!

“Na svom Facebooku Morisi je posumnjao da ga je Špigl pogrešno citirao i da je to razlog zašto nikad nismo objavili tonski zapis intervjua. Sugerisao je da je to indirektno priznanje krivice s naše strane. Upravo zato objavljujemo snimak jer Špigl nikad ne objavljuje laži u intervjuima”, napisao je nemačli list na svojoj oficijalnoj stranici.

Novinarka koja je radila intervju sa Morisijem se zove Džulijana Libert, a s obzirom na to da Morisi ne daje često intervjue, ona je čak odletela u Los Anđeles na razgovor koji je trajao je 40 minuta i pevač nije zatražio autorizaciju teksta nakon toga.

 

Previous post

ZAR I TI, SINE DŽINE... Novinarka optužila Džina Simonsa za seksualno zlostavljanje

Next post

Kuća slavnih okuplja Dire Straits? Čeka se još samo da Nofler kaže "da"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *