Home»Muzika»ROBI VILIJAMS BIO NA IVICI SMRTI: Nije bilo naivno, leva ruka mi je bila oduzeta, nekontrolisano sam balavio…

ROBI VILIJAMS BIO NA IVICI SMRTI: Nije bilo naivno, leva ruka mi je bila oduzeta, nekontrolisano sam balavio…

4
Shares
Pinterest Google+
Robi Vilijams/Photo: printscreen
Robi Vilijams/Photo: printscreen

Nakon što je u septembru zbog “misteriozne bolesti” otkazao nekoliko koncerata, pevač je sada prvi put priznao da situacija nije bila nimalo naivna.

Britanski pevač Robi Vilijams je u septembru nakon otkazivanja nekoliko koncerata proveo sedam dana na intezivnoj nezi jer su mu lekari otkrili anomalije na mozgu.

Posle koncerta u Cirihu 2. septembra, Robi je shvatio da nešto nije u redu sa njim.

– Leva ruka mi se oduzela i stalno sam balavio iz usta. Glava me je bolela bez prestanka i nisam mogao da dišem – ispričao je Robi i dodao da su mu nakon nastupa u Švajcarskoj lekari rekli da može da nastavi sa turnejom, ali budući da mu je ruka i dalje bila oduzeta, Vilijams je otišao na dodatne analize i doktori su pronašli nešto što je ličilo na krv u njegovom mozgu.

– Prestravio sam se i tada se više ništa nisam pitao i odmah su me poslali na intenzivnu negu – otkrio je Vilijams i dodao:

– Bio sam konfuzan i uplašen. Bio sam 24 sata dnevno pod nadzorom lekara, i tokom tih sedam dana nisam mogao da viđam svoju porodicu. Bio sam u malom krevetu prikačen na cevčice.

Srećom, posle sedam dana lekari su procenili da je Robi u dobrom stanju i on se naredna dva meseca, daleko od očiju javnosti, oporavljao.

Vilijams kaže da mu je ovaj događaj pomogao da svoj život sagleda iz sasvim drugog ugla.

Iako i dalje nije poznato u kakvom je zaista stanju poznati pevač, njegova supruga Ajda Fild kaže da se Robi odlično oseća i da mu joga i pilates pomažu u oporavku.

HL

Previous post

Treći Funk Kongres 16. decembra u Domu Vojske Srbije

Next post

Znate li za frazu "Elvis has left the building"? Evo kako je nastala...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *