Home»Muzika»Homeland»SVETSKA ZVEZDA U BG BENDU: Ras Mekbin je novi pevač Soulcrafta. A stiže i novi album…

SVETSKA ZVEZDA U BG BENDU: Ras Mekbin je novi pevač Soulcrafta. A stiže i novi album…

3
Shares
Pinterest Google+
Solulcraft/Photo: unja Dopsaj / Soulcraft promo
Solulcraft/Photo: unja Dopsaj / Soulcraft promo

Beogradski Soulcraft, jedan od najboljih balkanskih rege bendova, upravo je završio snimanje svog trećeg studijskog albuma.

Novi pevač benda je svetska zvijezda rege muzike Ras Mekbin. Novih 15 pesama snimljeno je u beogradskom studiju Blaze, a Mekbin ne krije svoje oduševljenje i uverenje da je upravo nastao jedan od najboljih evropskih rege albuma današnjice.

Članovi grupe Soulcraft predložili su Mekbinu da doputuje u Beograd i da zajedno snime novi album, što je u saradnji sa izdavačkom kućom Ammonite Records pretvoreno u delo, a album će biti objavljen u proleće 2018. godine.

Mekbin je izvođač koji je dobro poznat svim pravim ljubiteljima regea širom sveta. Rođen je u Engleskoj Gvajani 1962. godine, a živi i radi u Parizu. Album “Pack Up And Leave”, objavljen 2004. godine, svrstava ga među vodeće evropske rege izvođače. Sarađivao je sa velikim imenima kao što su Entoni Bi, Morgan Heritidž, Sizla, Denis Braun, Džentlmen, Turbjulens, Lusijano  i mnogi drugi sa kojima je učestvovao na kompilacijskim albumima.

Prezadovoljan uzajamnim razumevanjem koje je za kratko vreme ostvareno između njega i grupe Soulcraft, Mekbin je odlučio da u budućnosti bude stalni i ravnopravni član benda, umesto da, kao što je bilo očekivano, Soulcraft postane njegov prateći bend.

– Ja pevam o pravdi i jednakosti, treba to o čemu pevam pokazati i na delu u stvarnom životu – prokomentarisao je pevač ovu odluku.

Pojačani Rasom Mekbinom kao novim članom, Soulcraft imaju velike planove, sa punim pokrićem.

HL/Izvor: bosonoga.com

Previous post

ANTITRAMPOVSKA METAL HIMNA: Bend Ministry najavio novo studijsko izdanje singlom "Antifa"

Next post

Radiohead su pobedili... Neće ući u Rock And Roll Hall of Fame

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *