Home»Pulse»Najave»Pošteno se nasmejte svetu oko sebe… Premijera komedije “Babe i barabe” u teatru Le Studio

Pošteno se nasmejte svetu oko sebe… Premijera komedije “Babe i barabe” u teatru Le Studio

8
Shares
Pinterest Google+

Premijera komedije “Babe i barabe” rezervisana je za petak 15. decembar, a naredna izvođenja su u subotu 16, petak 22. i subotu 23. decembra sa početkom u 20:00 časova.

Tekst kultne komedije “The Ladykillers” tim teatra je u potpunosti adaptirao u srpski kontekst. Rezultat je urnebesna komedija koja spaja dve krajnosti – babe i kriminal, sve u zabavnom scenariju domaćih svakodnevnih društveno- političkih dešavanja.

“Babe i barabe” su prilika da se pošteno nasmejete realnosti oko sebe.

Babe i barabe/ Photo: Promo
Babe i barabe/ Photo: Promo

Režiju predstave potpisuje Žan-Batist Demarinji, a igraju: Dušica Vesić, Mirko Jokić, Vladimir Tešović, Vladimir Jakovljević, Esmer Fejzić, Anđela Stanojević, Bojana Simić, Tamara Perišić, Loti Milošević i Ana Ninković. Scenografiju potpisuje Sanja Maljković, a kostim Ilija Blagojević i Sanja Maljković.

Tehnička podrška: Ivan Bobun i Bojana Đuričić. Fotografisale: Jelena Jeremić i Sanja Karić. Grafički dizajn: Sanja Karić.

Babe i barabe/ Photo: Promo
Babe i barabe/ Photo: Promo

Izvođenjem predstave “Babe i barabe”, teatar Le Studio zatvara, po svemu, uspešnu godinu u novom prostoru i uz pokretanje novih programa.

Podsećamo vas da je poznati “skriveni teatar Beograda” sada ušuškan na drugom spratu u jednoj od zgrada u industrijskom kompleksu, u Poenkareovoj 26.

U toploj, neformalnoj atmosferi, koja više podeća na vaš omiljeni bar nego na pozorišta na koja ste navikli, dešava se živo pozorište, koje nosi strastveni umetnički tim i koje briše granice između publike i scene.

Babe i barabe/ Photo: Promo
Babe i barabe/ Photo: Promo
Previous post

"Kafe aparat"... Novi spot pančevačkog rok dvojca Buč Kesidi

Next post

Dva benda u Dve Dangube... Ućuti Pas i Strah od Džeki Čena 15. decembra live u lazarevačkom pabu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *