Home»Muzika»Funk i hip hop ritmovi sa vinila… DJ Boca 45 u niškom Feedbacku 15. decembra

Funk i hip hop ritmovi sa vinila… DJ Boca 45 u niškom Feedbacku 15. decembra

5
Shares
Pinterest Google+

Petnaestog decembra u Feebacku, klubu sa najdužom tradicijom promovisanja alternativne kulture u Nišu, nastupa jedan od britanskih magova za gramofonom –  DJ/Producent iz Bristola Boca 45.

Boca 45/ Photo: Promo
Boca 45/ Photo: Promo

Još od ranih dana dok je prodavao hip hop u uticajnoj Purple Penguin prodavnici ploča, bio je poznat kao neka vrsta Bristolske institucije.

Sa tri Boca 45 albuma (“Pitch sounds”, “Vertigo sounds” i “Dig eats beats repeat”) i mnogim singlovima, remiksima i DJ miksevima kroz saradnju na projektima sa Andy Smith kao Dynamo Productions, sa Gee Ealey kao Malachai (Domino Records), sa Parkerom kao The Beekeepers, sa Ben Salsburyem kao Dolman i sa dvostrukim svetskim sampionom u di-džejingu Dj Woodyem kao BOCAWOODY, zaradio je više nego impozantnu reputaciju na svetskoj sceni.

Uz mnostvo izdanja i alijasa kroz godine na etiketama kao sto su Island, Domino, Grand Central Illicit, Jalapeno, Unique and Jack to Phono, Boca se često ne može prepoznati i deluje neuhvatljivo.

Kao sto on sam kaže, najbolji način da se upije Boca 45 iskustvo je da se uhvati neki od njegovih žestokih živih nastupa.

Boca 45/ Photo: Promo
Boca 45/ Photo: Promo

Banksy je lično tražio da Boca 45 pušta muziku na otvaranju Banksyjevog distopijskog projekta ”zabavnog parka” Dismaland 2015. godine.

Lista njegovih fanova ide od Serga iz Kasabiana do Huey Morgana iz Fun Lovin Criminalsa koji radi i kao Dj i presenter na Radiju BBC6 Music.

Boca 45 je uvek spreman da zapali klubove naoružan svojim kutijama prepunim sedmoinčnih vinila.

Kao i na svim njegovim dosadašnjim putovanjima i nastupima cilj mu je da raspomami publiku svojom ludom kolekcijom novih singlova i starih dragulja sa vinila.

Podršku za mix pultom će pružiti DJ Kontraverzni, sa svojim Funky Beat i Rock’n’roll odabirom.

Ulaznice za nastup DJ Boce 45 u prodaji su u Vintage music shopu.

Previous post

Da li je to ptica? Da li je to avion? Ne... to je SUPERPUTIN!

Next post

Bili Ajdol na zaječarskoj Gitarijadi... Vidimo se 30. juna na stadionu Kraljevica

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *