Home»Fun»Da li je to ptica? Da li je to avion? Ne… to je SUPERPUTIN!

Da li je to ptica? Da li je to avion? Ne… to je SUPERPUTIN!

5
Shares
Pinterest Google+

Na izložbi “Superputin” u Moskvi posvećenoj Vladimiru Putinu posetioci će moći da vide slike i skulpture koje aktualnog predsednika Rusije prikazuju kao Supermena, jahača konja, jahača medveda, ljubitelja životinja, čak i Deda Mraza.

 

U velikoj dvorani muzeja smeštenog u prostoru nekadašnje fabrike u središtu glavnog ruskog grada posetioci će moći da uživaju u slikama i skulpturama koje njihovog predsednika prikazuju dok nežno miluje štene, podiže rusku zastavu, neustrašivo jaše medveda, pokazuje “nadljudsku” snagu tokom susreta s uspavanim tigrom, na Arktiku se druži s polarnim medvedom ili hrabro puca iz minobacača, prenosi Hina.

– Svaka izložena slika ili skulptura ističe neki od kvaliteta i vrednosti našega predsednika – rekla je za AFP Julija Žujeva, organizatorka izložbe koja će biti otvorena do 15. januara, a na kojoj je izloženo 30 slika i skulptura koje su izradili mladi ruski umetnici.

 

– Svaki je mladi umetnik Putina predstavio u nekom pozitivnom aspektu. Svako od njih ga voli, poštuje i podržava – dodala je dvadesetdvogodišnja Žujeva.

 

– Putin je prikazan u liku nekog od superjunaka jer on je naš superpredsednik i supervođa – rekla je Žujeva, dodavši uz smeh da mu samo nedostaje “superžena”.

Više fotografija možete da pogledate na OVOM LINKU.

Previous post

Susret s piscem... Predstavljanje romana "Maksimum" Vide Ognjenović u KC Čukarica

Next post

Funk i hip hop ritmovi sa vinila... DJ Boca 45 u niškom Feedbacku 15. decembra

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *