Home»Muzika»Bili Ajdol na zaječarskoj Gitarijadi… Vidimo se 30. juna na stadionu Kraljevica

Bili Ajdol na zaječarskoj Gitarijadi… Vidimo se 30. juna na stadionu Kraljevica

5
Shares
Pinterest Google+
Bili Ajdol/ Photo: Edison Graff
Bili Ajdol/ Photo: Edison Graff

Zaječarska Gitarijada, koja će se održati od 28. do 30. juna 2018. godine, nastavlja sa tradicijom dovođenja velikih svetskih zvezda na ovu prestižnu manifestaciju.

Po rečima gradonačelnika Zaječara, gospodina Boška Ničića, headliner 52. Gitarijade u Zaječaru biće čuveni britanski roker Bili Ajdol.

Ajdol, koji je prešao trnoviti put od punk pionira do mega zvezde, smatra se jednim od najtraženijih izvođača kada su turneje u pitanju – svaki njegov koncert rasprodat je mesecima unapred, bez obzira na mesto održavanja.

Photo: Promo
Photo: Promo

Sa prodatih 40 miliona nosača zvuka, Bili je ušao u istoriju rokenrola hitovima kao što su “Rebel Yell”, “Mony Mony”, “White Wedding”, “Eyes Without Face”, “Flesh For Fantasy”, “Cradle Of Love”, “Dancing With Myself”…

Plavokosi buntovnik bio je na vrhu liste želja fanova Gitarijade, koji su najviše glasali za njegov nastup na stadionu Kraljevica.

Srećom,  uvrstio je Zaječar u svoju evropsku turneju Billy Idol Live! 2018, pa će publika iz Srbije i regiona imati priliku da na Gitarijadi uživa u još jednom od njegovih spektakularnih koncerata.

Previous post

Funk i hip hop ritmovi sa vinila... DJ Boca 45 u niškom Feedbacku 15. decembra

Next post

Da mu verujemo... Deni Keri najavio novi album Toola za sledeću godinu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *