Home»TV»Snima se...»Loša vest za fanove “Igre prestola”, poslednja sezona debelo kasni

Loša vest za fanove “Igre prestola”, poslednja sezona debelo kasni

3
Shares
Pinterest Google+
Game of Thrones/Photo: Promo
Game of Thrones/Photo: Promo

Sofi Tarner, glumica koja u “Igri prestola” tumači ulogu Sanse Stark, potvrdila je da spletke u Vesterosu ipak nećemo gledati sledeće godine, već da osma i poslednja sezona popularne serije stiže tek krajem 2019. godine.

Tarner je u intervjuu za Variety istakla da će poslednja sezona “Dark Phoenix” biti emitovana tek u novembru 2019. godine, a da je ona producent u svom sledećem filmu i da se raduje stvarima koje je čekaju u budućnosti.

Poslednja sezona će, kao i sedma, imati samo sedam epizoda, za razliku od prvih šest koje su imale po 10 epizoda. Međutim, epizode osme sezone trajaće znatno duže, u proseku po 80-90 minuta.

Produkcija osme sezone počela je u oktobru, a već ranije su tvorci serije David Beniof i Den Vajs za Entertainmant Weeklyi najavili da nameravaju da na poslednjoj sezoni rade godinu i po. Snimanje će trajati do kraja leta, nakon čega sledi postprodukcija. Zato nije moguće da sezona bude gotova do kraja 2018. godine.

“Igra prestola” je trenutno najpopularnija HBO serija dosad snimljena, a osvojila je Zlatni globus i 38 Emmy nagrada.

Previous post

DOSAD NEOTKRIVENI DETALJI LENONOVOG UBISTVA... Posle 37 godina progovorili policajci i lekari koji su bili na licu mesta

Next post

DANAS JE PLAKALA FRANCUSKA... Džoni Halidej ispraćen kao Elvis

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *