Home»Muzika»Homeland»To je taj rokenrol Čuperak… Posle Discipline, dečiji hor snima sa bendom Atheist Rap

To je taj rokenrol Čuperak… Posle Discipline, dečiji hor snima sa bendom Atheist Rap

6
Shares
Pinterest Google+

Dečiji hor Čuperak i Vladimir Radusinović Radule iz benda Atheist Rap počeli su zajednički rad u studiju na novoj verziji pesme “Wartburg Limuzina”.

Deci je bilo izuzetno zabavno dok su snimali pesmu zajedno sa Raduletom u studiju u Kikindi.

Dečiji hor Čuperak/Photo: Promo
Dečiji hor Čuperak/Photo: Promo

– Oduševio sam se kada sam dobio demo verziju pesme sa probe hora. Mislim da je prvi deo snimanja prošao odlično. Vidi se da je deci zabavno, što je veoma važno. Ovo je prava obrada jer smo pažljivo radili na novim aranžmanima, melodijama, pa čak i tekstu, a uz to – deca su veoma uživala. Prvi put radim sa decom i vrlo mi je drago što se klinci bave i ovom vrstom muzike. I stvarno, koliko ima vrtića u Srbiji koji imaju svoj muzički studio kao Plavi čuperak u Kikindi? Baš sam uživao – izjavio je Vladimir Radusinović Radule, jedan od autora pesme “Wartburg Limuzina”.

Svetlana Milić, koja vodi hor Čuperak, kaže da im je veliko zadovoljstvo što sarađuju sa autorom iz ovako velikog benda.

– Naravno, srećna sam što imam priliku da deci sa kojom radim ponudim i ovakvu vrstu muzike. Na žalost, živimo u vremenu kada im mediji nude nešto sasvim drugo i kada je ponuda oskudna i jednostrana. Mislim da je ovakav način rada veliko muzičko bogastvo za decu i nadam se da ćemo ovim projektom i ovakvim saradnjama deci raširiti svest i otvoriti nove vidike – kaže ona.

“Wartburg Limuzina”, koja će biti završena u naredne dve sedmice, druga je u nizu numera koje će naći na izdanju “Deca pevaju rokenrol”, gde će poznate rokenrol pesme obrađivati dečiji hor Čuperak u saradnji sa njihovim autorima. Prethodno je snimljena pesma “Neukusu treba reći NE” sa Dušanom Kojićem Kojom iz benda Disciplin A Kitschme, za koju je urađen i spot.

HL/bosonoga.com

Previous post

Frozen Moonlight, Rain Delay, See It My Way... 16. decembra u novosadskom klubu CK13

Next post

567 POMOĆNIKA... OK Go snimili spot sa efektima kakvi se ne viđaju svakog dana

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *