Home»Muzika»Ho-ho-hoćemo… na novogodišnji koncert Nevernih beba u Pančevu

Ho-ho-hoćemo… na novogodišnji koncert Nevernih beba u Pančevu

3
Shares
Pinterest Google+
Neverne bebe/Photo: Marko Ristić
Neverne bebe/Photo: Marko Ristić

Jedna od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija, grupa Neverne bebe održaće ekskluzivni novogodišnji koncert “Prvih 25…” u petak, 22. decembra u Kulturnom centru Pančeva.

Izuzetnu koncertnu godinu u kojoj je širom regiona održano više od 40 velikih nastupa u okviru turneje “Priča o nama”, popularne Bebe će privesti kraju na jednoj od, po sopstvenom priznanju, najomiljenijih scena za nastupe.

Neverne bebe/Photo: Promo
Neverne bebe/Photo: Promo

– Pančevačkoj publici sa kojom tradicionalno delimo život makar jednom godišnje izvešćemo specijalan repertoar i tako simbolično najaviti obeležavanje naših prvih 25 godina. U Pančevu smo zaista kao kod kuće, to je grad u kome imamo veoma mnogo prijatelja i atmosfera na kocertima bude izuzetno prisna, intimna i emotivna. Interesovanje je ogromno i to nas raduje, pozivamo sve da dođu i sa nama kroz muziku koju vole proputuju sa nam taj put dug četvrt veka – kaže frontmen Milan Ðurđević.

Specijalna gošća koncerta biće Ana Sofrenović, a koju pesmu će iz bogatog opusa Nevernih beba otpevati na sceni sa ovom grupom izuzetnih muzičara, neka ostane tajna. U svakom slučaju, Pančevcima sledi koncert za pamćenje.

Izvor: tanjug.rs

Previous post

Nikola Vranjković uoči koncerta u Domu omladine: Domaće rok bendove doživljavam kao heroje

Next post

Frozen Moonlight, Rain Delay, See It My Way... 16. decembra u novosadskom klubu CK13

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *