Home»Muzika»Frozen Moonlight, Rain Delay, See It My Way… 16. decembra u novosadskom klubu CK13

Frozen Moonlight, Rain Delay, See It My Way… 16. decembra u novosadskom klubu CK13

3
Shares
Pinterest Google+

U novosadskom klubu CK13, u subotu, 16. decembra sa početkom u 21:00 čas nastupaju tri domaća benda i to: Frozen Moonlight, Rain Delay i See It My Way.

Frozen Moonlight/ Photo: Facebook @FrozenMoonlightNS
Frozen Moonlight/ Photo: Facebook @FrozenMoonlightNS

Domaćini, novosadski bend Frozen Moonlight, koji je počeo sa radom 2013. godine, obeležiće ovom prilikom svoj četvrti rođendan.

Ovaj mladi bend svira kombinaciju Melodic Death Metala i Metalcorea. Na koncertu u klubu CK 13 promovisaće novi singl “Cinder” obljavljenog početkom oktobra, kao i deo novog materijala sa debi albuma koji je u pripremi.

Pored novih pesama, publika će moći da čuje i numere sa prvog EP-a “Dat Victoria Vires” iz 2014. koji je Global Metal Apocalypse proglasio za najbolje srpsko metal izdanje te godine.

Rain Delay/ Photo: Promo
Rain Delay/ Photo: Promo

Dočekujući 15. rođendan, beogradski bend Rain Delay predstaviće presek celokupne diskografije, ističući poslednja dva albuma koje je odsvirala sadašnja postava, a naročito album “Selenophilia” koji je po izboru sajta Dotkom magazina proglašen za album 2016.

Ekipa benda najavljuje i specijalne goste koje do sada publika nije imala prilike da vidi, kao i neke stalne goste, i svakako – vrhunski koncert… pravo “zimsko ludilo”.

See It My Way/ Photo: Promo
See It My Way/ Photo: Promo

See It My Way je nastao kao sproredni projekat nekadašnjeg benda Get Off My Property koji danas čine Đuka (vokal, gitara) i Mika (druga gitara).

Kao dvojac nastupaju od početka 2015. godine. Pored nekoliko obrada koje su najpribližnije alternative/emo zvuku, See It My Way u svom repertoaru imaju i dve autorske pesme “Days Out” i “19”, a EP pod nazivom “111” planiraju da objave do kraja godine.

Ulaznice će moći da se kupe na ulazu u klub po čeni od 250 dinara.

 

Previous post

Ho-ho-hoćemo... na novogodišnji koncert Nevernih beba u Pančevu

Next post

To je taj rokenrol Čuperak... Posle Discipline, dečiji hor snima sa bendom Atheist Rap

0

  1. milan
    09/12/2017 at 12:52 pm — Reply

    ajao biće ovo kidanje provereno!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *