Home»Muzika»Tri i po sata jedinstvenog stila i emocije… Nikola Vranjković 14. decembra u Domu omladine

Tri i po sata jedinstvenog stila i emocije… Nikola Vranjković 14. decembra u Domu omladine

3
Shares
Pinterest Google+

Nikola Vranjković održaće tradicionalni prednovogodišnji koncert u Beogradu 14. decembra u Velikoj sali Doma omladine na kome će predstaviti novi studijski album “Veronautika”.

Nikola Vranjković/ Photo: Aleksandar Zec
Nikola Vranjković/ Photo: Aleksandar Zec

Ključna autorska ličnost kultnog beogradskog benda Block Out, Vranjković  je do sad objavio samostalno debi album “Za ovde ili za poneti” (2001), a posle raspada matičnog benda, mini album “Bremeplov” (2014) i u novembru ove godine već pomenuti “Veronautika”.

Njegova pozicija na sceni nezavisna je i samostalna – u pitanju je poseban fenomen koji na ovaj ili onaj način traje preko dvadeset i pet godina, kao nesvakidašnji primer povezanosti umetnika i verne publike mimo svih trendova.

– Sviraćemo pesme sa novog albuma, pesme koje sam pravio u Block Outu, kao i selekciju sa “Za ovde…” i “Bremplova”. Sve što može da stane u tri i po sata – najavio je Vranjković koncert u Domu omladine.

Uz Vranjkovića će nastupiti i bend u kome su bubnjar Vladan Božilović, perkusionista Andrej Mladenović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira klavijature.

Koncert počinje u 20:00 časova, a biće sedeći, dvodelni i trajaće više od tri sata. Ograničen broj ulaznica po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara već je u prodaji preko Eventim mreže. Redovna cena ulaznice iznosiće 1200 dinara.

Previous post

PEVAČ SCORPIONSA PORUČIO FANOVIMA U SRBIJI: "MNOGO MI JE ŽAO"... E pa i nama je

Next post

Koničiva... Predstavljamo vam japansku verziju Betmena...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *