Home»Muzika»“Blues From Hell – The Legend Of The Courageous Five”… Stigao novi album slovenačke “blues rock mašine” Stray Train

“Blues From Hell – The Legend Of The Courageous Five”… Stigao novi album slovenačke “blues rock mašine” Stray Train

3
Shares
Pinterest Google+
Stray Train/ Photo: Facebook @StrayTrain
Stray Train/ Photo: Facebook @StrayTrain

Slovenačka “bluz rok mašina” bend Stray Train objavio je drugi studijski album “Blues From Hell – The Legend Of The Courageous Five” sa 12 novih pesama.

Stray Train/ Photo: Facebook @StrayTrain
Stray Train/ Photo: Facebook @StrayTrain

– S pisanjem pesama za “Blues From Hell – The Legend Of The Courageous Five” počeli smo ubrzo posle izlaska prvog albuma. Nove ideje su izvirale iz nas pa smo odučili da se “zatvorimo” u prostor u kome imamo probe i svi smo zajedno i neometano stvarali novu muziku na način, za koji verujemo da je danas postao jako redak – izjavio je Luka Lamut, pevač benda i dodao:

– “Blues From Hell – The Legend Of The Courageous Five” razlikuje se od našeg prvog albuma – mnogo je više fokusiran, usredsređen, ali i raznolikiji. Od samog početka znali smo tačno šta želimo i kuda idemo. Nismo odabrali prečace. Mislim da je glavni razlog to što smo zaista naučili u te dve godine. Mnogo nam se stvari dogodilo u relativno kratkom vremenu i postali smo jako dobri prijatelji – ta se hemija takođe čuje na albumu. A to je nešto što novac ne može da kupi.

Previous post

za kulisa jedne od najvećih novinskih redakcija na svetu... 4. decembra dokumentarac o čuvenom uredniku Vašington posta, Benu Bredliju

Next post

NOSTALGIČNI GALE: Eh, kad sam ja mogao da budem svetska zvezda...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *