Home»Muzika»POKAJANJE… Bivši član benda Noir Desir objavio prvi solo album posle izlaska iz zatvora zbog ubistva partnerke

POKAJANJE… Bivši član benda Noir Desir objavio prvi solo album posle izlaska iz zatvora zbog ubistva partnerke

5
Shares
Pinterest Google+
Noir Desir/Photo: facebook@NoirDez
Noir Desir/Photo: [email protected]

Francuski pevač Bertran Kanta, bivši član francuske rok grupe Noir Desir izdao je danas prvi solo album posle ubistva partnerke Mari Trentinjan 2003. godine. Mari je, inače, bila ćerka poznatog glumca Žan-Luja Trentinjana.

Uoči izlaska albuma “Amor Fati” francuski nedeljnik Point preneo je da se krilo agresivno ponašanje pevača koji sada ima 53 godine.

Kanta je osuđen na osam godina zatvora zbog ubistva partnerke 2003. godine u Viljnusu. Mari Trentinjan je pronadjena u nesvesnom stanju u hotelskoj sobi a preminula malo kasnije od posledice udaraca koje je dobila od pevača zbog svađe.

Point je preneo da je supruga pevača Kristina Radi koja je izvršila samoubistvo 2010. godine, lagala na suđenju pevaču za ubistvo, kako se ne bi otkrilo njegovo nasilno ponašanje.

Bivši članovi grupe su demantovali te navode i zatražili od francuskog lista izvinjenje.

Noir Desir je bio aktivan od ’80-tih do početka 2000. godine i tada je bio najpoznatiji rok bend u Francuskoj koji je stekao i svetsku popularnost, posebno s pesmom “Le vent nous portera”. Kanta je bio frontmen grupe i jedan od gitarista.

HL/Izvor: Beta

Previous post

LOŠA OBJASNIO FENOMEN PLAVOG ORKESTRA: Mi smo benigna pojava... kao ajvar, ćevapi, čovečja ribica...

Next post

Počela nedelja srpskih filmova u Čikagu, festival posvećen Ljubiši Samardžiću

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *