Home»Film»Nova igra, nova pravila… “Džumandži: Dobrodošli u džunglu” od 28. decembra u bioskopima

Nova igra, nova pravila… “Džumandži: Dobrodošli u džunglu” od 28. decembra u bioskopima

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: imdb.com
Photo: imdb.com

Film “Džumandži: Dobrodošli u džunglu” stiže u domaće bioskope 28. decembra, a do tada publika može pogledati najnoviji trejler i videti na koji način su Dvejn Džonson i ekipa filma odali počast preminulom Robinu Vilijamsu i Džumandži svetu koji je iza sebe ostavio.

“Džumandži: Dobrodošli u džunglu” je direktan i samostalan nastavak kultnog porodičnog hita “Džumandži” iz 1995. godine.

U nastavku glavne uloge tumače Dvejn Džonson, večiti dečak Džek Blek, veoma popularni komičar Kevin Hart, Karen Džilijan i Nik Džonas.

Džumandži nije igra koja se igra, ona se preživljava, a svet se upoznao sa ovom igrom davne 1995. godine kroz oči Alana Pariša, koga je tumačio Robin Vilijams.

Photo: imdb.com
Photo: imdb.com

Četvoro srednjoškolaca će sasvim slučajno otkriti staru video igru za koju nikada ranije nisu čuli.

U želji da saznaju o čemu se radi, pokrenuće konzolu i biće uvučeni u zabavan, ali i opasan svet avanture ispunjen egzotičnom džunglom, teškim preprekama i odlukama, zabavnim negativcima i sjajnim vratolomijama, ali i neverovatno zabavnim opaskama.

Komediji doprinosi i činjenica da ih je igra pretvorila u likove koje su odabrali prilikom pokretanja konzole.

Spenser će tako postati štreberski istraživač, sportista Fridž će postati pravi Ajnštajn, popularna devojka Betani će da postane sredovečni profesor, a krhka Marta pretvoriće se u neustrašivu ratnicu.

Međutim, da bi se vratili u stvarni svet moraće da pobede igru, ali i sebe i svoje strahove, jer ako ne uspeju, ostaće zarobljeni unutar igre zauvek.

Izvor: tanjug.rs

Previous post

"Louder Than A Drum"... Stigao spot za drugi singl Marije Žeželj

Next post

Projekat Shljuka... Koncertna promocija "Iluzije" 6. decembra u klubu Soul Society

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *