Home»Muzika»Homeland»“Louder Than A Drum”… Stigao spot za drugi singl Marije Žeželj

“Louder Than A Drum”… Stigao spot za drugi singl Marije Žeželj

3
Shares
Pinterest Google+
Marija Žeželj/ Photo: youtube.com printscreen
Marija Žeželj/ Photo: youtube.com printscreen

Marija Žeželj predstavila je spot spot za energičnu “Louder Than A Drum” koji je stigao dve nedelje posle digitalnog objavljivanja pesme.

Scenario i režiju potpisuje mladi reditelj i fotograf Kosta Đuraković. U spotu vidimo Mariju uz još šest junakinja u različitim životnim dobima, od devojčice do bake, koje predstavljaju njeno odrastanje i napredak do sada, kao i onaj koji joj tek sledi.

Marija Žeželj/ Photo: Universal Music (Sever Zolak)
Marija Žeželj/ Photo: Universal Music (Sever Zolak)

– Spot slikovito objašnjava momenat Marijinog odrastanja, gde je jednom nogom u svetu vršnjakinja, a drugom u svetu odraslih. Svih šest junakinja predstavljaju delove njene ličnosti – koje je bila, ili koje će biti. Roze-plavi enterijer oslikava njen stav, posmatranje sveta kroz “ružičaste naočare” dok je scena parka zapravo inicijator osećanja zarobljenosti u vremenu. Sam proces stvaranja i realizacije koncepta je zahtevao intimniju atmosferu, razgovore i dosta druženja. – ističe reditelj i tvorac spota Kosta Đuraković.

U decembru Marija će nastupati na ceremoniji otvaranja festivala Future Park, a u sklopu jubilarnog desetog koncerta Dečije filharmonije u Sava Centru, Marija će sa orkestrom izvesti aktuelni singl “Louder Than A Drum”.

Previous post

Šantićeva "Što te nema" sada i u obradi Nine Kraljić i Matije Dedića

Next post

Nova igra, nova pravila... "Džumandži: Dobrodošli u džunglu" od 28. decembra u bioskopima

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *