Stuttgart Online u Elektropioniru svira i stvari sa trećeg albuma, uključujući i već kultnu “YU Rock”

0
23
Stuttgart Online /Photo: facebook@@StuttgartOnline/ Ivan A. Černjak
Stuttgart Online /Photo: facebook@StuttgartOnline/ Ivan A. Černjak

Beogradski garažni heroji Stuttgart Online će u petak u Elektropioniru održati “celovečernji rok šou”, koji će krunisati najsvežijim hitom – “YU Rock”, posvećenom legendarnom Dušanu Kojiću Koji, kiultnom liku novotalasne scene i lideru benda Disciplin A Kitschme.

Podsećanja radi, beogradska grupa Stuttgart Online postoji od 2006. godine, objavili su su dva albuma “Radost svakom domaćinstvu” i “Prava stvar”, a novi singlovi “Ljudi od reči” i “YU ROCK” su deo trećeg, pod nazivom “Štutgart na vezi”, čije se objavljivanje u celini planira do kraja godine.

– Grupa ostaje verna garažnom rokenrol zvuku, sve pesme za kompletiranje trećeg  albuma su snimljene i spremne. Očekujemo da do kraja godine objavimo kompletan materijal – kaže ekipa iz Stuttgart Online, obećavajući punokrvnu rokenrol svirku u Elektropioniru:

– Mislimo da nigde ne cvjetaju ruže i da svugde moraju da se plate računi i ne samo oni. Često se i skuplje plaća cena uspeha. Mi se trudimo da sebi olakšamo život i učinimo ga podnošljivijim. A sve je moguće, pa i baviti se rokenrolom na Balkanu, verujte nam na reč – optimistični su Bojan, Demir i Marko.

Pretprodaja karata krenula je po ceni od 300 dinara u Zaokretu i kafeu Šikarica, a na ulazu će koštai 500 dinara.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime