Home»Muzika»Jazz»Džez za dušu… Anna Lauvergnac kvartet u klubu Soul Society

Džez za dušu… Anna Lauvergnac kvartet u klubu Soul Society

3
Shares
Pinterest Google+
Ana Lauvergnac/ Photo: Promo
Ana Lauvergnac/ Photo: Promo

Ana Lauvergnac, jedan od najekspresivnijih vokala evropske džez scene nastupiće u pratnji benda, sačinjenog od  beogradskih džez muzičara, 29. novembra u klubu Soul Society – stari Bitef.

Ana je rođena u Trstu, a školovala se na muzičkoj akademiji u Gracu. Nastupala je na velikim svetskim džez festivalima kao što su Umbria Jazza (Italija) i festival u Montrealu (Kanada) i delila binu sa poznatim džez umetnicima (Vienna Art Orchestra, Paolo Fresu, Claus Raible, Andy Beyom, Bojan Z, Pete Bernstein, Fritz Pauer, Alegre Correa…)

Ana Lauvergnac/ Photo: Promo
Ana Lauvergnac/ Photo: Promo

Ova dama je izuzetan džez i blues vokal, sa izraženim karakterom i neverovatnim scenskim nastupom kojim publiku uvlači u svaku numeru.

– Ona poseduje izraz, karaker i glas kakav očekujete i želite od jednog džez vokala – izjavio je za Anu džez legenda, Mark Marfi.

Ana Lauvergnac/ Photo: Promo
Ana Lauvergnac/ Photo: Promo

Za koncert u klubu Soul Society, uz neverovatan bend i snažan vokal Jelene Jovović, Ana je pipremila fuziju džez klasika i nekih od rariteta ovog žanra.

Bend čine: Anna Lauvergnac (vokal), Jelena Jovović (vokal), Aleksandar Grujić (klavijature), Milan Pavković (kontrabas) i Dušan Ivanišević (bubanj).

Koncert počinje u 22:00 časa, a cena ulaznice iznosi 350 dinara.

Previous post

Izaberite najlepšu fotografiju Srbije... 12 finalista je tu - ko je vaš favorit?

Next post

Džastin Timberlejk završio snimanje novog albuma

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *