Toto objavljuje kompilaciju najvećih hitova “40 Trips Around The Sun”, na turneji će ovog puta zaobići Beograd

0
29

Američka rok grupa Toto objaviće kompilaciju najvećih hitova pod nazivom “40 Trips Around The Sun” u susret istoimenoj velikoj svetskoj turneji. Ovog puta preskočiće Beograd, ali će u februuaru svirati u Zagrebu i Skoplju.

Nova kompilacija izlazi 9. debruara 2018, a album od 17 pesama sadržaće i tri do sada neobjavljene –”Spanish Sea”, “Alone” i “Struck By Lightning”, kao i remasterizovane klasike koji su obeležili rad benda.

[infobox title=’Nestvaran uticaj na pop kulturu’]

Malo ko je, samostalno ili kao bend, imao toliko uticaja na pop kulturu, kao kada je reč o bendu Toto. Izuzetno cenjeni kao muzičari, članovi Tota su, kao deo svog matičnog benda i samostalni i session muzičari, učestvovali u stvaranju više od 5000 albuma koji su prodazi u više od 500 miliona primeraka i “uhvatili” 200 nominacija za Grammy. Samo Stiv Lukater je, na primer, svirao na više od 1500 izdanja, od kojih je verovatno najpoznatiji gitarski solo u pesmi “Beat It” Majkla Džeksona.[/infobox]

Upravo kopajući po arhivima bend je naišao na pesmu koju će objaviti kao “Spanish Sea”, za koju Stiv Lukater kaže:

– Ovu stvar nismo uvrstili na “Isolation”, pa smo morali ponovo da je napišemo, a zahvaljujući modernoj tehnologiji mogli smo i da je zasviramo sa samima sobom od 20 godina, ali i s našom dragom braćom Džefom i Majkom Porkarom, što nas je podsetilo koliko je pesma bila dobra. To znači da je ovo sjajni Toto klasik, čak i s mojom originalnom solažom, i zvuči kao da je napravljen pre dve nedelje, a ne pre 30 godina.

Za sve koji unapred naruče album, uz njega dolazi i nova pjesma “Alone”, koju je bend napisao kao posvetu životu koji su do sada proživeli.

TOTO – “40 TRIPS AROUND THE SUN” TRACK LISTING
Alone
Spanish Sea
I’ll Supply The Love
I’ll Be Over You
Stranger In Town
99
Struck By Lightning
Pamela
Afraid Of Love
I Won’t Hold You Back
Jake To The Bone
Stop Loving You
Lea
Hold The Line
George Porgy
Rosanna
Africa
Na ovom linku pogledajte raspored turneje frupe Toto.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime