Home»Muzika»Nova verzija Kornelove “Promise”… još tužnija i moćnija

Nova verzija Kornelove “Promise”… još tužnija i moćnija

4
Shares
Pinterest Google+
Kris Kornel/Photo: YouTube printscreen
Kris Kornel/Photo: YouTube printscreen

Objavljena je nova verzija pesme “Promise” koju je otpevao Kris Kornel sa novim aranžmanom i novim pratećim video spotom oji sadrži i snimke iz studija načinjene tokom snimanja.

U junu ove godine “Promise” je bio poslednji video singl Krisa Kornela. Reč je o naslovnoj pesmi istoimenog filma čija je tema genocid nad Jermenima.

U prethodnoj verziji reditelji Stefan Smit i Avis koristili su stvarne snimke izbeglica kako beže iz ratom razorenih gradova uz zvuke Kornelove pesme u pratnji akustične gitare. Pevač je umro mesec dana pre objavljivanja videa. Nova verzija sadrži drugačiji aranžman pesme, kao i snimke iz filma kombinovane s video snimcima Kris Kornela u studiju u spotovskom aranžmanu.

Kornel je pre smrti donirao svu buduću zaradu ostvarenu na osnovu autorskih prava pesme “Promise” Međunarodnom odboru za spašavanje unesrećenih, donaciju kao odgovor na sve humanitarne krize i pomoć u uspostavi zdravstvenog, edukativnog i ekonomskog blagostanja, između ostalih stvari, ljudima koji su žrtve ratnih sukoba.

Izvor: ravnododna.com

Previous post

FINIŠIRAJU GODINU U VELIKOM STILU... Kanda kodža i Nebojša na turneji po regionu, a 29. decembra koncert u Kragujevcu

Next post

Toto objavljuje kompilaciju najvećih hitova "40 Trips Around The Sun", na turneji će ovog puta zaobići Beograd

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *