Home»Muzika»Repetiror… Tri dana, tri koncerta, tri kluba…

Repetiror… Tri dana, tri koncerta, tri kluba…

4
Shares
Pinterest Google+
Repetitor/ Photo: Facebook @repetitorbgd
Repetitor/ Photo: Facebook @repetitorbgd

Beogradski alternativni rok bend Repetitor održaće u decembru tri koncerta u tri dana na različitim lokacijama u Beogradu.

Fanovi benda biće u prilici da čuju hitove Repetitora od 14. do 16. decembra u beogradskim klubovima Kvaka 22, Elektropionir i Fest.

– Uželeli smo se klupskih koncerata, manjih prostora i te atmosfere, posebno u Beogradu. To je presudilo da napravimo ovakvu turneju. A iz sva tri prostora su nas zvali, i nismo baš mogli da se odlučimo gde bismo pre, pa se tako rodila ideja da spojimo ta tri uzastopna koncerta u malu turneju po Beogradu – objašnjava Boris Vlastelica kako se grupa Repetitor odlučila za ovaj nesvakidašnji poduhvat.

– Publika će na svakom koncertu moći da čuje donekle drugačiji program, tako da ćemo svirati skoro kompletna tri albuma u te tri noći – navodin Vlastelica.

Šajzerbiterlemon/ Photo: Facebook @sajzerbiterlemon
Šajzerbiterlemon/ Photo: Facebook @sajzerbiterlemon

Na sva tri koncerta ugostiće prijateljske bendove, koji će publiku uvesti u nastup Repetitora.

U Kvaki 22 nastupiće grupa Johanbrauer, u Elektropioniru Vin Triste, a u Festu bend Šajzerbiterlemon.

Cena ulaznica je ista za sva tri koncerta u okviru beogradske turneje: 600 dinara u pretprodaji i 800 dinara na ulazu u klub, a mogu da se kupe u Elektropioniru, Festu i Kvaki 22, kao i u Felix Shopu.

Previous post

Josipa završava slavljeničku turneju tamo gde je i počela, godinu dana kasnije... Diva opet u Beogradu na Dan zaljubljenih

Next post

Dobitna kombinacija koju Menson neće da menja... Džoni Dep opet u novom Merilinovom spotu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *