Home»Muzika»Zbog Zabranjenog pušenja “Nova godina” stigla u Sarajevo dva meseca ranije

Zbog Zabranjenog pušenja “Nova godina” stigla u Sarajevo dva meseca ranije

3
Shares
Pinterest Google+

Ovih dana bend Zabranjeno pušenje u Sarajevu završava snimanje spota za pesmu pod nazivom “Nova godina”, kojom najavljuju novi album.

Numera “Nova godina” premijerni je singl albuma čiji je radni naslov “Šok i nevjerica”, a koji bi trebalo da bude objavljen u maju sledeće godine. Frontmen benda Sejo Sekson kaže da je ova pesma, koja govori o o tuzi, usamljenosti i praznini urbanog života, ustvari autobiografska.

– Jednom sam nepromišljeno ostao bez cure 30. decembra. Uvek mladima savetujem da ne raskidaju veze pred zimu, i da curu, kakva god da je, probaju da sačuvaju barem dok ne dođe leto. Međutim, ja to nisam uspeo i sam sam šetao gradom, neraspoložen među svim tim euforičnim ljudima – otkriva Sejo.

Zabranjeno pušenje/ Photo: Clix.ba
Zabranjeno pušenje/ Photo: Clix.ba

Produkciju i režiju spota potpisuje Nikola Blagojević, a u spotu učestvuju i zagrebačka glumica Bojana Gregorić i njena koleginica iz Sarajeva Nadina Mičić.

– Njih smo izabrali na osnovu veze i poznanstva. Znate kako to ide: staviš u kovertu određenu sumu novca i komisija te izabere. Kao i svuda u našoj državi – kaže Sejo kroz smeh.

Novi album donosi jedanaest novih pesama i bavi se, kako Sejo kaže “aktuelnim trenutkom savremenog čoveka”.

– Ako nam se posreći, ako ne bude poplava, cunamija i severnokorejskih projektila možda i stignemo do maja da završimo album – najavljuje Sejo Sekson.

A evo kako je bilo na snimanju spota u starom delu Sarajeva…

Previous post

Sjajne vesti sa MTV EMA 2017... Ničim izazvan dobili nagradu Best Adria Act

Next post

Gitara Boba Dilana sa "Rolling Thunder Revue" turneje prodata za 400.000 dolara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *