Home»Muzika»Homeland»Stigla “Marina”, novi spot beogradskog Parka na koji smo čekali 10 meseci

Stigla “Marina”, novi spot beogradskog Parka na koji smo čekali 10 meseci

3
Shares
Pinterest Google+
Park/ Photo: Promo
Park/ Photo: Promo

Beogradski bend Park objavio je spot za pesmu “Marina”, sa aktuelnog albuma “Novi život” (Lampshade Media), koji će danas biti premijerno emitovan na MTV Serbia.

Video je snimljen u Subotici u produkciji 84Frames i direktora fotografije Nemanje Pavlovića, uz podršku brenda DechkoTzar – Braća Burazeri.

Beogradski bend Park donosi novu energiju na domaću rok scenu, svojiom specifičniom muzikom koja objedinjuje tvrđi gitarski zvuk sa nežnijim notama akustične gitare.

Ponekad agresivan poput Foo Fightersa, a na momente emotivan kao Farside, Park uspešno miri svoja dva suprotstavljena lica ulivajući modernom rok zvuku na našim prostorima jedan novi život.

Park/ Photo: Facebook @ParkBandBg
Park/ Photo: Facebook @ParkBandBg

“Novi život” je prvi album benda i na njemu se nalazi 14 pesama (12 autorskih, jedna bonus akustična verzija i jedna obrada).

Tekstovi su na srpskom jeziku, sa tematikom koja inspiraciju pronalazi u svetu oko nas, životu generalno, putu ka samospoznaji, prijateljstvu i ljubavi.

Ukratko, Park okuplja nekoliko zabavnih momaka koji žele da prodrmaju, probude raznovrsne emocije i nateraju da ih podelite glasno sa drugima.

Ekipa Parka je: Dušan Smiljanić Lumber (gitara i glavni vokal), Miloš Đurica (akustična gitara i prateći vokal), Damir Duraki (bubnjevi, vokal), Milen Zlatanović Zmolen (gitara, prateći vokal) i Miljan Đukić (bas gitara).

Album “Novi život” dostupan je na:
https://youtu.be/d7thYOSg5Y8?list=PLEWdVzwWN3brZNGaJji1IlulitJoVxQkd
https://lampshademedia.lnk.to/novizivot

 

Previous post

Spasimo jedinu planetu na kojoj se svira rokenrol... Green Fest od 14. do 17. novembra u DOB-u

Next post

Psihomodo Pop obradio hit Miše Kovača... U punk fazonu, naravno...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *