Premijera Eminemovog singla “Walk On Water” na dodeli 2017 MTV EMA u Londonu

0
33
Photo: Facebook @eminem
Photo: Facebook @eminem

Izvođačima koji će u subotu, 12. novembra, nastupiti na 2017 MTV EMA dodeli nagrada u Londonu pridružiće se i Eminem, koji će premijerno izvesti novi singl “Walk on Water” (čija je audio verzija juče objavljena na YouTubeu). 

Ovo će biti četvrti nastup popularnog repera na MTV EMA, a poslednji put se pojavio na ovoj dodeli 2013. godine u Amsterdamu, kada je dobio MTV Global Icon priznanje i titulu najboljeg hip hop izvođača.

Eminem je do sada bio nagrađen sa čak EMA 15 nagrada, a ove godine nominovan je u dve katergorije – za najboljeg hip hop izvođača i najbolji nastup uživo.

Photo: Promo
Photo: Promo

– Sa 35 nominacija i 15 osvojenih nagrada, Eminem je uvek rado viđen gost na EMA i oduševljeni smo što možemo da najavimo njegov nastup na najvećoj noći u muzici – saopštio je Brus Gilmer, izvršni producent MTV EMA dodele.

Eminem se pridružuje ranije najavljenim izvođačima, među kojima su ovogodišnji MTV Global Icon laureati – U2, Dejvid Geta, The Killers, Shawn Mendes, Demi Lovato, Liam Pejn, Kamila Kabelo, Keša, Stormzi, Trevis Skot, Frenč Montana, i Klin Bandit kojima će se pridružiti Zara Larson i Džulija Majkls. Voditeljka 2017 MTV EMA biće Rita Ora, koja će takođe nastupiti te večeri.

U2/ Photo: Anton Corbijn
U2/ Photo: Anton Corbijn

Irski rok sastav U2 ovogodišnji je dobitnik priznanja MTV Global Icon. Bend će obeležiti ovaj događaj velikim besplatnim koncertom na londonskom Trafalgar  skveru večeras.

Prethodni dobitnici ove nagrade su Green Day, Ozi Ozborn, Eminem, Vitni Hjuston, Queen i Bon Džovi.

Pored benda U2, i svetska DJ zvezda Dejvid Geta će nastupiti na Trafalgaru, ali i na MTV EMA dodeli dan kasnije, gde će premijerno izvesti novi singl  “Dirty Sexy Money”.

Tejlor Svift vodi po broju nominacija i nadmeće se za čak šest nagrada, uključujući i one za najbolji spot za pesmu “Look What You Made Me Do” i za najboljeg izvođača.

Photo: Promo
Photo: Promo

Sledi je kanadska zvezda Šon Mendes, koji se takmičiti u pet kategorija, a prate ga Kendrik Lamar i Ed Shiran sa po četiri nominacije.

Pobednici, kao svaki put do sada, zavise isključivo od publike. Glasanje za sve kategorije, uključujući i za Best Adria Act, traje do subote, 11. novembra u 23:59, i odvija na sajtu www.mtvema.com.

Nominovani za titulu najboljeg regionalnog izvođača su Sara Jo, bendovi Ničim izazvan i Koala Voice, Marin Jurić Čivro i Nina Kraljić.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime